«Закрийте поліцію, а базар відкрийте!» В Ужгороді знову акції протесту

Незважаючи на те, що міська рада зробила все можливе для того, аби через карантин не паралізувати життя в Ужгороді, у місті коїться щось незрозуміле. Ринок на Краснодонців закрили. Підприємці не витримали, люди не просто засмучені, а у страшному відчаї.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Вони стали жертвою розбірок між мером та губернатором і не можуть нормально працювати. Базарники зібралися на мітинг перед ОДА. До них вийшов заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Олег Коцюба і сухо відповідав на питання. Проводився так, ніби обласна влада ні до чого, претензії до Києва, тобто з себе відповідальність він намагався зняти і перекласти на плечі інших. Він запевнив: «То не ми, то поліція закрила!»

«Тоді закрийте поліцію, а базар відкрийте!» – кричали у відповідь люди. – «Із чого нам жити, з чого годувати дітей? Чому інші ринки не закрили?»

А чиновник додав:

«Ми перевіримо, закриємо й інші!»

Це базарників ще більше розлютило:

«Нам не треба інші закривати, нам треба, щоб наш працював!» – казали вони.

Утім результату перемовини не дали ніякого • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост