Site icon zakarpatpost.net

Покрасуватися на смітнику політикам коштувало $2,6 млн

User comments

Ще одним цікавим моментом виборчих перегонів стало засилля Інтернету, який вважається глобальним смітником та рясніє недостовірною інформацією, де найчастіше користувачі шукають порно, різні збочення та ігри, політичною рекламою • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

З офіційним початком передвиборчої кампанії 5 вересня партії витратили на рекламу у Facebook понад 70 млн грн. Про це повідомила голова громадянської мережі «Опора» Ольга Айвазовська. Це орієнтовно $2,6 млн. В останні тижні рекламна кампанія у Facebook була особливо насиченою, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

«Якщо порівнювати активність партій на витрачання цих ресурсів, то у вересні це було близько $30 тисяч у день різними політичними силами сукупно. Уже в жовтні, зокрема 17 жовтня, сума досягала $150 тисяч у день», – запевнила Ольга  Айвазовська.

Найцікавіше в цьому те, що дивляться цю політичну рекламу на популярному відеохостингу та у соціальних мережах переважно ті, хто не голосує – діти, молодь, яка ніколи особливо активною не була. І підтвердженням цьому стала низька активність виборців і явка на дільниці найбільшої кількості пенсіонерів. Що робити, такий уже закарпатський менталітет – відсиджуватися на виборах вдома. Відіграє тут свою роль і те, що в області багато заробітчан, які не голосують, і те, що люди страшенно зневірені в політиках і ситі по горло їхніми обіцянками, які рідко коли виконуються.

Цікаво, що окрема група закарпатців перед виборами пообіцяла стежити за дотриманням передвиборчих програм і обіцяє посилено стежити за політиками, які виграли вибори. Однак на ефективність їхньої роботи це також навряд чи вплине… Адже їм головне – отримати бажане, а потім хай хоч трава не росте • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

Exit mobile version