Мітинг під Закарпатською ОДА: «Мер най плює на них, так як у Тернополі!» – каже обурена жінка. Що ви з людьми таке робите?»

На площі Народній гаряче. Обурені ужгородці вийшли на масову акцію протесту.

«Чому виписали на нас протоколи? У ресторани пішла поліція, всі поштрафували!» – кричить чоловік!»

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Жінка його доповнює: «Мер най плює на них, так як у Тернополі!» – каже обурена жінка. Що ви з людьми таке робите?»

Чиновник відповідає: «Рішення приймає державна комісія ДНС!»

Він твердить своє і йому начхати на думку тих, хто вийшов на акцію протесту.

Люди кричать йому: «Ганьба!»

Мер стоїть і слухає…

Жінка каже: «Ми знаємо, в якій країні живемо і держава нам не забезпечує ніякої підтримки. Якщо ми підемо на карантин, нам на картку зарплату, як вам, чиновнику, держслужбовцю ніхто не поставить. Мит підприємці і від нас зелена влада розкрала гроші під видом асфальтування доріг. Наша проблема в тому, що весною ми не працювали, ми мали заплатити працівникам зарплату, податки, оренду. І як – нікого не цікавить. Ви у квітні ходили на роботу і вам заплатили. Якби вам відмінили зарплату і сказали: «Сидіть вдома за свій рахунок три місяці, ви були б тут, на нашому боці! Ми платимо світло, зарплату, оренду, та нас ніхто не чує! Ми не ідіоти! Ми все знаємо, і яка статистика – у тому числі. Скандинавські країни не закрилися! Якщо в США кожному підприємцю заплатили по 1200 доларів за місяць, то нам нічого. Та ситий головному не товариш і ви нас не чуєте! Якщо в Україні є інші регіони з червоною зоною і влада пішла на зустріч підприємцям, ми теж цього хочемо. Чому нас ніхто не хоче чути! Ми не хочемо здохнути з голоду! Почуйте нас! Для чого нам ваша статистика!»

Люд кричать жінці: «Молодець!»

Далі буде • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост