Про це ти прочитаєш тільки в газеті ЯСНО №45

Що краще: смерть від ковіду чи від голоду

Чи готове Закарпаття до нових карантинних обмежень

Задишка і агонія від коронавірусу. Багато закарпатських підприємців можуть не пережити нові карантинні обмеження. В області й так закрилося вже багато маленьких магазинів та кафе, згортаються ті, хто працює у сфері послуг, а нові обмеження ще більше вдарять по людях. Скільки їх втратить роботу і опиниться без засобів для існування? Далі – у газеті ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Що насправді є в ковбасі? Страшна правда

За рік українці з’їдають майже 300 тисяч тонн ковбаси. Це 136 кілограмів на людину, навіть більше, бо не в усіх є фінансова можливість купувати стільки ковбас. Тобто приблизно крім безпосередньо м’яса, сосисок та інших м’ясних виробів у вигляді ковбас кожен українець поїдає дорослу свиню. Але це дуже умовне порівняння, бо більшість ковбас, які можна купити у магазинах і супермаркетах, лише пахнуть м’ясом і буквально нашпиговані небезпечними добавками, замінниками та вбивчими консервантами. Тож що їдять закарпатці? Газета ЯСНО спробувала знайти правду.

Чоловік привіз ковід із заробітків. Дружина через два дні померла

• Лікар розповів, як люди заражаються ковідом через цілування ікон

• Уся родина перенесла коронавірус на ногах, а жінка не вижила

• Таксист втратив матір від страшної хвороби

Закарпатець думав, що коронавірус – брехня. Він носив маску, бо так роблять усі, ходив до церкви, бо так звик та щодня слухав істерику дружини про те, хто зі знайомих уже перехворів, хто заразився, а хто помер. Чоловіка все це сильно дратувало, аж поки не став жертвою ковіда сам. Аби вберегти інших, він розповів газеті ЯСНО свою історію.

На рахунку маніяка більше 200 вбивств жінок. Наймолодшій із них було всього 14, найстаршій – 86

На весіллі Тетяна не мала на собі весільної сукні. Ніяких гостей також не було. Медовий місяць тривав усього лише кілька днів, і то – під наглядом конвоїрів. Але щасливу дружину це не хвилювало.

Рішення Тетяни у невеликому селі під Києвом, де вона живе, викликало шквал критики та осуду. Як це так? Вона втратила доньку і віддала серце вбивці! Продовження – у газеті ЯСНО.

Побачивши дитину в лікарні, чоловік кинув дружину. Не повірив навіть результатам тесту ДНК

Коли дитина не схожа на чоловіка, він відмовляється її визнавати, а жінка запевняє, що ніколи йому не зраджувала. Як бути? Кому вірити? А може малюка підмінили у пологовому?  Чи може народитися від чоловіка-блондина смуглява чорноволоса дівчинка? Закарпатку Аліну Тимчик Віктор звинуватив у зраді, адже Марійка не така, як усі. Мати переконує, що ніколи не мала позашлюбних стосунків і сама не розуміє, чому її донечка схожа на метиса. Газета «ЯСНО» шукала правду – і вона шокувала усіх. Шокуючі деталі – у газеті ЯСНО.

Моя жінка хоче здати дітей в інтернат, бо заважають займатися сексом

Що робити, коли жінка не любить дітей, коли вони її дратують? При цьому не лише чужі, а навіть рідні. Її цікавлять лише чоловіки, а дітей вона вважає тягарем. До редакції газети ЯСНО звернувся постійний читач Петро. Чоловік просить поради, бо не знає, як вирішити проблему у стосунках зі своєю співмешканкою. Вражаючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Дружина сама знайшла мені коханку, а тепер мене вигнала і каже, що буде жити з нею

Що робити чоловікові, коли він стає непотрібним дружині, коли вона каже, що він свої функції виконав, зачавши дитину? До газети ЯСНО написав постійний читач Павло. Він поділився своєю історією і попросив поради, що йому робити в житті далі. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Мене кинув чоловік із двома дітьми і пішов жити до сусідки, що важить 120 кілограмів та старша за нього на 13 років

Що робити жінці, коли сімейне життя в один момент руйнується? За плечима залишаються лише спогади, а поруч – голодні діти. Своєю історією із газетою ЯСНО поділилася закарпатка Ірина. Жінка просить поради, бо не знає, як жити і як пояснити синам вчинок їхнього батька. Дізнайся більше у газеті ЯСНО.

Сільський священник закликав чоловіка вирізати плід із вагітної дружини, щоб переконатися, що це хлопчик

43-річний чоловік напав на свою дружину після того, як священник сказав йому, що вона чекає на шосту дівчинку поспіль.

За даними поліції, він звинуватив свою дружину в тому, що вона не народжує йому сина, і розрізав її живіт серпом, щоб побачити стать дитини. Далі – у газеті ЯСНО.

Чоловік задушив свою дівчину, бо заразила його коронавірусом

28-річного хлопця звинуватили в умисному вбивстві 27-річної лікарки після того, як він задушив її до смерті, тому що «вона заразила його коронавірусом».

Як повідомляється, 28-річний Антоніо Де Пейс подзвонив в поліцію і повідомив, що вбив 27-річну подругу Лорену Куаранта. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Серійного вбивцю Люцифера звинуватили у вбивстві 48 в’язнів, яким він відрубав голови

Чоловік 25 років провів за ґратами. Він відрубує своїм жертвам голови, але ні про що не шкодує, бо називає вбитих ним ґвалтівниками та злодіями.

Також на тіла він наносить специфічний знак. Всього на рахунку бразилійця, який відбуває покарання у в’язниці Великобританії, 48 вбивств в’язнів. Що ж відбувалося далі? Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Батько з донькою вбили хлопця і закопали на городі, потім зайнялись сексом і одружились

Злочинна пара скоїла страшне вбивство. Усе через ревнощі і через те, що хлопець кохав свою вбивцю.

Друг 31-річної жінки заплатив за кохання життям – батько не міг змиритися, щоб хтось крім нього торкався доньки. Бідного хлопця  катували протягом багатьох днів, а потім його, вже похованого, жінка відкопала і перепоховала, щоб труп швидше розкладався. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Чоловік зарізав власного брата через те, що той розбудив його

Сп’янілий чолов’яга  за докори наніс брату смертельне ножове поранення.

За версією слідства, 35-річний чоловік випив й зачинився у квартирі, в якій проживав разом з братом та його родиною, і заснув. Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Жінка скористалась послугами банку сперми, а коли народила сина, дізналася, що його батьком є засуджений шизофренік

Лікарі сказали, що пара не може мати дітей, а зараз їх 9

Останнім часом штучне запліднення стає звичним процесом. Жінки все частіше використовують для зачаття дітей як сурогатних матерів, так і донорів сперми чи яйцеклітин. Деколи це може мати просто непередбачувані наслідки. Чи могла подумати щаслива матуся, коли носила під серцем дитя, що її мрія народити малюка колись стане для неї справжнім кошмаром. Що ж відбувалося далі? Про це і більше – у газеті ЯСНО.

Чоловіка визнали вагітним і відправили до гінеколога

Тепер у чоловіка, який несподівано дізнався про своє цікаве положення, тільки одне питання: це халатність чи просто неуважність лікарів.

Салават Асхат 15 жовтня потрапив до лікарні в Уфі (Росія) на лікування з синуситом, а 19 жовтня  побачив свою медкарту і сильно здивувався. Лікарі поставили йому діагноз «вагітність» і відправили на консультацію до гінеколога. Найбільше хворого розвеселив рядок «За словами пацієнтки – вагітність». Неймовірні деталі – у газеті ЯСНО.

Наречена, яка народилася без ніг, у день весілля залишила візок і пішла до вівтаря

Роза Бабор живе в місті Себу на Філіппінах. Дівчина народилася без рук і ніг. Вона дуже мріяла про родину і про чоловіка. Казала, що хоче пережити день свого весілля «як будь-яка інша наречена».

На Розі було спеціально пошита весільна сукня, яка значно полегшувала їй рухи. Стегнами і правою рукою вона рухалася по церкві. Більше цікавого – у газеті ЯСНО.

Жінці так зробили тест, що витекла речовина з її мозку

Лікарі з’ясували, що мазок на коронавірус так глибокопроткнув жінці ніс, що викликав витік речовини з її мозку.

Пацієнтка звернулася до лікаря після того, як відчула металевий присмак у роті, нежить і головний біль. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

20 живих черв’яків витягнули з ока чоловіка після того, як вони прожили там цілий рік

Близько 20 живих паразитів витягли з ока чоловіка після того, як вони прожили там рік.

Чоловікові 60 років. Лікар, до якого він звернувся, навіть зняв відео, на якому видно, як у мисці звиваються білі тоненькі хробаки. Далі – у газеті ЯСНО.

Український Єрусалим. Неподалік Закарпаття  з’явилося особливе місце сили

Чи знаєте ви, що в Україні є свій Єрусалим, куди приходять паломники до Гробу Господнього. Таємниче підземелля, незважаючи на те, що відкрилося нещодавно, уже називають сучасним місцем сили. Там відвідувачі відчувають дивовижну енергетику і незвичне тепло. Побувала там і газета ЯСНО.

Знаходиться Гріб Господній у Трускавці на території храму святого Миколая Української Греко-Католицької церкви. Продовження – у газеті ЯСНО.

Цап Федя врятував господаря, який впав у колодязь

Так він віддячив хазяїну за добро

Дивний випадок трапився на Чернігівщині. Про цапа, який став героєм-рятівником, говорило все село.

Степан любив добряче випити, тож нерідко повертався додому напідпитку. І одного разу вирішив скоротити дорогу та пішов людськими городами. Сусіди саме будували хату і викопали яму для колодязя. У темряві Степан нічого не бачив, тому впав у неї. Він довго кричав, та його ніхто не чув… крім власного цапа. Дізнайся більше у газеті ЯСНО.

Марточка втекла з дому. Микола сходив з розуму, а вона розважалася з Василем

«Невже ти мене забула?» – не міг заспокоїтися чоловік

Вона була для Миколи усім, що він мав. Любив її понад усе на світі. Ніколи не лягав спати, не поцілувавши її, не прошепотівши на вушко щось лагідне. За три роки, що воно жила в нього, він дуже змінився… став добрішим і більш чуйним до інших… навіть до собак, яких боявся з дитинства. Про це і більше – у газеті ЯСНО • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост