Чоловіка визнали вагітним і відправили до гінеколога

Тепер у чоловіка, який несподівано дізнався про своє цікаве положення, тільки одне питання: це халатність чи просто неуважність лікарів, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Салават Асхат 15 жовтня потрапив до лікарні в Уфі (Росія) на лікування з синуситом, а 19 жовтня  побачив свою медкарту і сильно здивувався. Лікарі поставили йому діагноз «вагітність» і відправили на консультацію до гінеколога. Найбільше хворого розвеселив рядок «За словами пацієнтки – вагітність».

«Я вагітний, ще й консультація гінеколога потрібна. Як це назвати – неуважність, недбалість?», – повідомив чоловік в соціальній мережі, приклавши до допису  фото з висновком  лікаря в історії хвороби.

Треба тільки уявити його реакцію на діагноз. Як кажуть, і сміх і гріх! Чоловік звернувся до Міністерства охорони здоров’я і закликав  чиновників якомога скоріше розібратися з ситуацією. У медзакладі вже пройшла перевірка і там запевнили, що відбулося непорозуміння і вагітність пацієнта назвали технічною помилкою.

Міністерство також прозвітувало відповіддю: «При оформленні документів сталася технічна помилка. Всі причетні встановлені, з ними провели роботу по тому, щоб подібні випадки більше не були допущені», – йдеться в повідомленні • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост