Батько з донькою вбили хлопця і закопали на городі, потім зайнялись сексом і одружились

Злочинна пара скоїла страшне вбивство. Усе через ревнощі і через те, що хлопець кохав свою вбивцю.

Друг 31-річної жінки заплатив за кохання життям – батько не міг змиритися, щоб хтось крім нього торкався доньки. Бідного хлопця  катували протягом багатьох днів, а потім його, вже похованого, жінка відкопала і перепоховала, щоб труп швидше розкладався, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Аманда МакКлюр виросла у прийомній сім’ї у США, уже дорослою знайшла свого біологічного батька. Однак налагодження стосунків ні до чого доброго не призвело. Ларрі МакКлюр раніше провів 17 років у в’язниці за зґвалтування маленької дівчинки в 1998 році і на доньку почав погано впливати, пише Daily Telegraph.

Аманда зустрічалася зі своїм хлопцем 38-річним Джоном Макгуайром. Але ревнивий батько задумав дещо дуже страшне. І, згідно з обвинувальним висновком, Аманда була йому потрібною для цього. У лютому 2019 року, в День святого Валентина, вони вдарили Джона пляшкою вина, а потім катували його протягом трьох днів. Сам Ларрі описав у суді те, що робив із Джоном, як «три дні пекла». Врешті-решт хлопця вбили ін’єкцією метамфетаміну та поховали в саду.

Але це ще не все. Через шість днів Аманда відкопала свого «коханого» і знову поховала його, на цей раз, порізавши тіло, щоб прискорити його розкладання. Менш ніж через три тижні вбивці виїхали в інший штат і одружилися. Але зниклого хлопця почала шукати поліція і вийшла на сліди його вбивць.

Ларрі засудили до довічного ув’язнення. Як повідомляє британський сайт Metro, він у всьому зізнався. «Я просто хочу, щоб все закінчилося. Не потрібно ніякого суду, шкода грошей платників податків», – написав він у листі з вибаченнями.

Його донька теж попросила за все вибачення.

 «Я навіть не можу дивитися на себе в дзеркало вранці. Моя родина не виховувала мене для цього. Я заподіяла шкоду не тільки сім’ї Джона, але і своїм власним рідним», – сказала вона.

Дочка звинувачує у всьому батька і його безмежне бажання кровозмішування з нею. Але в той же час вона додала: «Ми вбили його, тому що мій батько не міг терпіти, щоб хтось інший був поруч. Він мертвий, тому що хотів бути зі мною». Нещасна мати убитого, Карен Сміт, виступила в суді, заявивши: «Ви і двоє ваших дітей потрапите прямо в пекло, будьте впевнені!» • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост