На рахунку маніяка більше 200 вбивств жінок. Наймолодшій із них було всього 14, найстаршій – 86

На весіллі Тетяна не мала на собі весільної сукні. Ніяких гостей також не було. Медовий місяць тривав усього лише кілька днів, і то – під наглядом конвоїрів. Але щасливу дружину це не хвилювало • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Рішення Тетяни у невеликому селі під Києвом, де вона живе, викликало шквал критики та осуду. Як це так? Вона втратила доньку і віддала серце вбивці! – пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Та чоловік засипав Тетяну подарунками, які робив сам у камері, а це – дивовижні вироби з дерева, бо сам він за фахом столяр-червонодеревник, а його добрі слова робили її знову радісною та усміхненою.

А тим часом Юрій Ірхін, експерт-криміналіст (один із тих, хто ловив вбивцю-маніяка), розповів, що посадити за ґрати його було непросто. Ланцюг жорстоких вбивств жінок закрутився ще у 2000 році.

Усі жертви були різного віку та соціального стану. Наймолодшій із них було всього 14, найстаршій –86. Усього – 206 убивств. Аня була останньою. Саме біля неї чоловіка побачив таксист на зупинці. Того вечора на таксі грошей у дівчини не було, на автобус вона не встигла, от і сіла в машину свого ката, сподіваючись, що він безкоштовно довезе її до хати. Зловили та посадили нелюда аж через 2 місяці після його страшного вчинку. Йому дали пожиттєво.

Микола ж до того, як потрапив за ґрати, був непримітним столяром. На волі він залишив дружину та дитину, якій на час його затримання було всього три місяці. Він так само, як і Юрій Кузьменко, що позбавив життя Аню, задушив свою жертву.

Та Тетяні байдуже, бо вона вірить, що він цього не робив, а взяв на себе чужу провину, бо того вечора на місці злочину був не сам. У жінки було непросте життя. У 18 років коханий хлопець кинув її вагітною. Потім мала чоловіка, який весь час пив та бив її. Розійшлися. Вона роками жила одна з дитиною, а потім – з онуком, аж поки не з’явився він… Микола • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост