Померла від коронавірусу чи побиття: що офіційно повідомила поліція про смерть 16-річної закарпатки

За фактом смерті неповнолітньої жительки села Фанчиково Виноградівського району поліція проводить досудове розслідування. За попереднім висновком медиків, смерть дівчинки настала внаслідок ускладнень, спричинених пневмонією

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Поліція Виноградівщини встановлює обставини смерті 16-річної жительки села Фанчиково. Факт смерті мав місце 4 листопада. За викликом прибула слідчо-оперативна група місцевого відділку поліції разом з медиками.

Експерти оглянули тіло померлої – ознак насильницької смерті не виявили. За фактом смерті неповнолітньої слідчі Виноградівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Слідчі призначили судово-медичну експертизу.  Наразі проведено розтин та встановлено попередні причини смерті. За висновком медиків, смерть неповнолітньої настала через ускладнення, спричинені пневмонією.

Наразі у справі триває  розслідування. За результатами СМЕ буде прийнято рішення про подальший перебіг слідства • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост