Жінка скористалась послугами банку сперми, а коли народила сина, дізналася, що його батьком є засуджений шизофренік

Лікарі сказали, що пара не може мати дітей, а зараз їх 9

Останнім часом штучне запліднення стає звичним процесом. Жінки все частіше використовують для зачаття дітей як сурогатних матерів, так і донорів сперми чи яйцеклітин. Деколи це може мати просто непередбачувані наслідки. Чи могла подумати щаслива матуся, коли носила під серцем дитя, що її мрія народити малюка колись стане для неї справжнім кошмаром, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Вони з чоловіком хотіли другу дитину, та в пари не виходило. Саме так подружжя і вирішило вдатись до послуг банку сперми. Там обрали донора, якого компанія назвала найкращим. Він повинен був мати IQ 160, докторську ступінь, знання чотирьох мов і відсутність психічних захворювань. Однак врешті-решт це все виявилося неправдою.

Але це з’ясувалося пізніше, коли в хлопчика, який народився здоровим, почалися психічні та поведінкові проблеми. Тільки тоді стало зрозуміло, що справжнім донором був не науковець, а хтось інший. Як стало відомо пізніше, біологічним батьком дитини був  колишній злочинець, який страждав на шизофренію.

Подія трапилась у США у родині Венді та Джанет Норман, про неї написала британська газета Daily Mail. Саме їм компанія порадила донора, який за описом мав IQ 160 і закінчував писати докторську дисертацію, а також заявив, що володіє чотирма мовами та має судимість. В описі не було зазначено жодних проблем зі здоров’ям та психікою.

Тому подружжя вирішило, що цей донор дійсно найкращий. Їм же лікарі сказали, що вони безплідні, хоча також помилились, бо зараз у цієї сім’ї дев’ятеро дітей, п’ятеро з яких – власні, а четверо – усиновлені.

Хлопчик народився у  2002 році і став другою дитиною у пари. Коли він почав підростати, з ним виникли труднощі. Психічні проблеми постійно загострювались.

Одного разу вхлопець взяв ніж і кинув його об стіну. Батьки злякалися, що він може когось вбити. У нього також почалися проблеми в школі. Окрім того, він почав погрожувати власній родині. До лікарні його відвезли після того, як зістрибнув з даху та зламав зап’ястя. Венді та Джанет відвезли його до лікаря, який поставив йому діагноз СДУГ (синдром дефіциту уваги з гіперактивністю) і дав ліки.

У чотирнадцять років син сам захотів дізнатись, хто його біологічний батько. Тому разом із батьками він зявився у клініці, де почали шукати інформацію. І правда шокувала всіх! Виявилося, що донором сперми був чоловік, який вчинив кілька злочинів не лише в США, а й у Канаді та Англії. Окрім того, він страждає на проблеми із психічним здоров’ям і йому діагностували шизофренію. 43-річний чоловік почав здавати сперму у віці двадцяти трьох років і є батьком тридцяти шести дітей. Шоковані жінки вирішили розпочати судовий процес проти команії, яка запліднила їх • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост