Моя жінка хоче здати дітей в інтернат, бо заважають займатися сексом

Що робити, коли жінка не любить дітей, коли вони її дратують? При цьому не лише чужі, а навіть рідні. Її цікавлять лише чоловіки, а дітей вона вважає тягарем. До редакції газети ЯСНО звернувся постійний читач Петро. Чоловік просить поради, бо не знає, як вирішити проблему у стосунках зі своєю співмешканкою.

Мені 40 років, уже два роки живу у громадянському шлюбі з 38-річною жінкою. Я вдівець, моя дружина померла три роки тому від раку. У мене два сини – п’яти та семи років. Спільно з Марією. моєю цивільною дружиною, маємо тримісячну доньку.  Я в неї четвертий чоловік. Вона від кожного має по дитині. На всіх, крім нашої спільної доньки позбавлена батьківських прав. Одних дітей виховують її колишні, інші ж – у інтернаті, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Ми познайомилися в мого брата. Він найняв її мити вікна після ремонту. У неї гарна фігура і сама вона загалом нічого, тільки любить випити. Одразу після знайомства Марія запропонувала провести мене додому. Я був у шоці. Такого ще зі мною не було ніколи. Я запросив її в хату, показав дітей. Вона прямо сказала, що вони її не цікавлять. Мені це не сподобалось, і я хотів її спровадити, але вона попросила пригостити її чаєм. Після чаю було вино, а після вина горілка… і ми опинилися в ліжку.

Те, що вона там витворяла, мені раніше й не снилось. Зачарувала вона мене з першого разу. Мені хотілося ще і ще з нею бути. Сама вона не надто на мене запала, у неї був кавалер, однак я вирішив її відбити. І мені вдалося. Ми почали жити разом. Вона багато чого розповіла про себе. Казала, що виросла без матері, з бабусею і не вміє любити дітей. Першого сина народила у 16. Залишила в пологовому. У 21 – народила доньку. Її залишила чоловікові, з яким на той час жила. У 23 вийшла заміж за іншого і народила ще одного сина. Його також залишила чоловікові. У 32 народила ще одну доньку. Дитина жила з нею до семи місяців, а потім її вилучили соціальні служби, бо Марія зі своїм співмешканцем постійно пили, а дитя голодувало і хворіло.  Тепер ми маємо спільну дитину. Якщо так трапиться, що розійдемось, я її їй не віддам.

Та біда в іншому: моя жінка терпіти не може моїх синів. Не можу сказати, що зараз вона сильно випиває, та коли вип’є зайвого, починає їх нещадно бити. Навіть коли твереза, нерідко кричить на них без причини. Чіпляється хоч до чого. Її дратує навіть те, що діти спалять із нами в одній кімнаті. Це, за її словами, заважає їй займатися сексом, хоч ми це робимо тоді, коли вони сплять. Я облаштував синам дитячу кімнату і вони перебралися туди. Так ні. Марії почала заважати і донька. Вона пропонує здати всіх в інтернат, щоб жити собі спокійно і не мати обов’язків. Я цього не хочу і не допущу, бо дітей люблю. Але Марія загрожує піти від мене. Цього також зовсім не хочеться, бо мені з нею добре.

Що мені робити? Як зберегти родину і як навчити жінку бути матір’ю? • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост