Site icon zakarpatpost.net

Мене кинув чоловік із двома дітьми і пішов жити до сусідки, що важить 120 кілограмів та старша за нього на 13 років

User comments

Що робити жінці, коли сімейне життя в один момент руйнується? За плечима залишаються лише спогади, а поруч – голодні діти. Своєю історією із газетою ЯСНО поділилася закарпатка Ірина. Жінка просить поради, бо не знає, як жити і як пояснити синам вчинок їхнього батька.

Мені 38 років, моєму Василю – 40. Прожили ми в шлюбі 20 років. Перші шість років я не могла завагітніти і ми пройшли через багато випробувань, але він мене любив і підтримував. Потім народився старший Кирило. Зараз йому 14. Марку – 12. Вони вже хлопці великі і багато що розуміють, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

У нас була майже ідеальна сім’я. Чоловік працював на будівництві, часто їздив на заробітки, утримував нас, а я сиділа вдома і готувала їсти, виховувала дітей. Професії у мене немає. Я жодного дня, поки була у шлюбі, не працювала.

Моя сусідка Світлана – вдова. У неї вдома все щось поламається, щось вийде з ладу. Вона часто просила Василя щось відремонтувати. І він ішов. Я й подумати не могла. що між ними щось може бути. Вона ж жінка габаритна, кілограмів 120, а йому завжди стрункі подобались. До того ж чоловіки в основному молоденьких шукають, а ця – на цілих 13 років старша за нього! Якби знайшов дівчину, я б усе розуміла, але тут… мій розум просто спалахує. Чим вона могла його зачарувати? Негарна, погана господиня, запущена, працює медсестрою у місті. Що він у ній знайшов – і гадки не маю.

Та сталося так, що він просто прийшов додому і заявив: «Подаю на розлучення. Вибач. Іду жити до Світлани» я мало не впала від таких слів. Спочатку подумала. що жартує, але він почав пакувати речі. Пішов у той же день. Я плакала цілу ніч. Діти все бачили і чули. Часто мене питають, що між нами трапилося, чому так зробив їхній батько, а я хіба маю відповідь, коли й сама не можу зрозуміти.

 Щоб якось вижити, вперше пішла на роботу. Працюю офіціанткою. Грошей дуже не вистачає. Дітям чоловік трохи допомагає, але ми ледве кінці з кінцями зводимо. Діти дуже ображені на Василя, не хочуть його бачити, хоча він до них кілька разів приходив. Що мені робити? Як повернути чоловіка? • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост

Exit mobile version