Побачивши дитину в лікарні, чоловік кинув дружину. Не повірив навіть результатам тесту ДНК

Коли дитина не схожа на чоловіка, він відмовляється її визнавати, а жінка запевняє, що ніколи йому не зраджувала. Як бути? Кому вірити? А може малюка підмінили у пологовому?  Чи може народитися від чоловіка-блондина смуглява чорноволоса дівчинка? Закарпатку Аліну Тимчик Віктор звинуватив у зраді, адже Марійка не така, як усі. Мати переконує, що ніколи не мала позашлюбних стосунків і сама не розуміє, чому її донечка схожа на метиса. Газета ЯСНО шукала правду – і вона шокувала усіх.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Свекруха – расистка, яка завжди була  проти невістки

Аліні 32 роки. Її Марійці – 8. Жінка є мамою-одиначкою, бо колишній чоловік був проти дати доньці власне прізвище. Готовий був навіть судитися, якщо б Аліна таки записала Марійку на нього.

Усе почалося з того, що він прийшов до дружини в пологовий і влаштував скандал, бо в немовляти була надто темна шкіра. Віктор твердо заявив, що дитя не від нього і звинуватив жінку у всіх смертних гріхах.

«Він навіть казав, що доньку могли підмітини. Але в той день дівчинка народилася в мене одної. Усі інші новонароджені були хлопчиками, – каже Аліна.  – Тому цю версію я одразу відкинула. до того ж мати відчуває, чи малятко її, чи ні… і в мене не було заперечень, що Марійка не моя. Тоді Віктор заявив, що я йому зрадила з одним зі студентів із Нігерії. Їх же в Ужгороді багато.  Та й це було неправдою. Я не тільки йому не зраджувала тоді, а й досі він залишається єдиним чоловіком, із ким у мене був інтим».

Мати Віктора була іншої думки.

«Вітя такий білесенький, з блакитними очима. А в Аліни дитина майже чорна, із карими очима, пухкими губами. Справжнє негреня!» – переконує Таміла Ковач.

Аліна вважає, що її колишня свекруха – справжня расистка і саме через неї її шлюб розпався.

«Вона не хотіла мене. Мала для сина іншу, багатшу дівчину. Та ми кохали одне одного і одружились, – розповідає Аліна. – Жили ми добре, хоча мама Віті частенько втручалася в наші сімейні справи, намагалася переконати сина, що я погана дружина. Ну не бачила вона мене своєю невісткою. На те, щоб розлучитись, на мою думку, вплинула саме вона. Хоча Вітя й сам цього хотів… не заперечую, але через місяць після нашого розлучення Віктор одружився з Оксаною. Саме тією дівчиною, яку сватала йому мати».

Батько переконаний,  що тест ДНК – фальшивка

Життям Марійки Віктор ніколи не цікавився, а зараз у його новій родині ростуть два сини – чотирирічний Микола та дворічний Юрко. Про доньку чоловік навіть не згадує.

«Я хотіла зробити тест ДНК, просто аби довести всім, що я не зраджувала. Вітя категорично не хотів його проходити. Казав, що я від нього аліментів хочу. Та яких аліментів, я просто хочу правди! До того ж,  якби я була впевненою в тому, що донька не від нього, хіба сама б запропонувала провести генетичну експертизу. Умовити Віктора пройти тест вдалося лише через нашого спільного друга. І результат був шокуючим для нього, бо підтвердив, що він із вірогідністю 99,9 відсотка є батьком Марійки. Та Вітя сказав, що тест – фальшивка, що я про все домовилась заздалегідь. Тоді я запропонувала, хай проведе інший, але він відмовився», – з гіркотою в голосі ділиться спогадами з газетою «ЯСНО» Аліна.

А що думає з цього приводу сам Віктор?

«Я стовідсотково впевнений, що дитина не моя. Що б Аліна там не вигадувала, це – плід її гріха. Я зі зрадницею жити не хочу. Та й наразі у мене нова чудова родина, жінка, яка вірна мені, і сини, схожі саме на мене. Тут у мене навіть сумнівів не виникало й на хвилину, що вони – не мої. Аліна просто не хоче визнати, що стрибала у гречку і розігрує увесь цей цирк, аби виставити мене монстром, а себе – невинною жертвою. Вона – брехуха! Велика брехуха! І крапка!»  – переконує він.

Справді, Марійка на чоловіка зовсім не схожа. Але не тільки на нього. Із Аліною побачити спільні риси також не вдається. Однак якщо тест ДНК підтверджує батьківство Віктора, як вона може бути його донькою? Невже справді тест фальшивий?

«Мене саму цікавило, чому моя дитина така чорнява. Хоча я готова її приймати будь-якою, вона для мене – все. Але питання виникало.  Невже наші гени здатні якось мутувати. Але ж ми живемо не в Африці, аби колір шкіри ставав інакшим… та ще й внутрішньоутробно. Я роками не могла знайти пояснення цьому диву», – розповідає жінка.

А правда виявилася неочікуваною. Її через роки розповіла Аліні її мати.

Свого справжнього батька Аліна не бачила ніколи…

Петро не зрікся доньки але навіть тоді, коли довідався, що вона не від нього

Мати Аліни – не закарпатка. Вона до заміжжя жила в Києві. Там мала велике кохання із темношкірим красенем Мустафою. Але йому довелося повернутись на батьківщину,  про вагітність коханої він навіть не знав.

«Я знала, що він поїде. Дуже любила його, але заради його щастя готова була його відпустити. Наші стосунки наближувалися до завершення, і я закрутила роман із Петром. Він був у Києві на заробітках, працював будівельником. Чоловік хороший, роботящий, турботливий.  Я розуміла, що він мене кохає і хотіла за нього заміж. На той момент його не любила, але симпатію відчувала. Про Мустафу він знав, я в цьому плані була з ним чесною. Та коли я завагітніла і сказала про це Петрові, він одразу вирішив, що це дитина від нього, і негайно запропонував розписатися. Мустафа на той час уже поїхав. Мені втрачати було нічого. Я могла народити смагляву дитину, але навіть над цим не думала.  Ми з Петром і на мить не замислювалися над тим, хто народиться, з якою зовнішністю. Аліну він завжди любив найбільше серед наших трьох доньок», – каже Вероніка Тимчик.

Тільки коли народилася онучка, Вероніка і Петро зрозуміли, в чому справа.

«Спочатку чоловік злився. Він спитав, чому я не сказала, що Аліна не від нього. Я відповіла, що це й так не має значення, бо виховав її він, а вона любить його як батька, – продовжує розповідь жінка. – Згодом Петро заспокоївся і запевнив, що це дійсно так. Він жодного разу не сказав, що хоче розлучитися. Ми поговорили з Аліною. Вона дуже плакала і звинувачувала мене в тому, що я зруйнувала їй життя. Ми з Петром пішли й до Віктора та його матері, але вони нам не повірили, сказали, що ми все вигадали, аби вигородити доньку-шльондру. Я завжди буду відчувати провину перед Петром та Аліною. За вчинки моєї молодості потерпіла вона. Зараз уже нічого змінити не можна. Вона це розуміє, але більше не дивиться на жодного хлопця. У мене розривається серце. Не знаю, як можу допомогти своїй дитині. Дві інші доньки теж мають дітей, і в жодної з них немає таких смаглявеньких, як Марічка».

Аліна матір вибачила, але їй боляче, що її доньки зрікся рідний батько, а от Петро, незважаючи на те, що дізнався, що вона не є його донькою, свого ставлення до молодої жінки не змінив, навпаки, дуже її підтримує.

«Такого чоловіка, як він, більше на світі немає. Мене навіть не цікавить, хто насправді мій біологічний батько. Петрові можна ставити пам’ятник. У моїх очах він – герой! – каже Аліна. – Шкода, що у своєму житті я зустріла його повну протилежність!»

Більше заміж Аліна не хоче. Вона переконує, що живе лише заради Марійки, а найбільше мріє, щоб одного разу Віктор таки перед нею покаявся, хоча вибачати його вона не збирається і руйнувати його нову родину також  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост