Після програшу Дональда Трампа на виборах, його дружина рахує хвилини, щоб розлучитися

• Відомо, що Меланія Трамп розплакалася, коли її чоловік переміг

• Меланія чекала п’ять місяців, перш ніж переїхати з Нью-Йорка до Вашингтона

• Пара прожила у шлюбі 15 років

Він програв вибори – але чи міг Дональд Трамп також втратити свою дружину?

Відомо, що Меланія Трамп розплакалася, коли її чоловік тріумфував у 2016 році, а одна подруга сказала: «Вона ніколи не очікувала, що він переможе».

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Вона почекала п’ять місяців, перш ніж переїхати з Нью-Йорка до Вашингтона, нібито через те, що син пари Баррон повинен був закінчити школу.

Але колишня помічниця Стефані Волкофф  стверджувала, що Меланія вела переговори про укладення шлюбної угоди про надання Баррону рівної частки майна Трампа.

Волкофф стверджувала, що Трампи мали окремі спальні в Білому домі та шлюб, укладений за угодою.

Співробітник екс-помічника Омарози Маніголт Ньюман заявив, що 15-річний шлюб пари закінчився, додавши: «Меланія рахує хвилини, поки він не втратить посаду, і зможе розлучитися. Якби вона намагалася зробити це тоді, коли він перебував на президентській посаді, Трамп знайшов би спосіб покарати її», пише британська газета Daily mail.

Незважаючи на холоднуваті моменти на публіці, 50-річна Меланія Трамп стверджує, що має чудові стосунки зі своїм 74-річним чоловіком. Тим часом він наполягає на тому, що вони ніколи не сперечаються.

Угода Дональда Трампа з другою дружиною Марлою Мейплз заважає їй видавати будь-яку книгу або давати інтерв’ю про життя з екс-чоловіком

Адвокат Крістіна Превіт заявила, що, ймовірно, Меланія погодилася на подібний кодекс мовчання • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост