Чоловік задушив свою дівчину, бо заразила його коронавірусом

28-річного хлопця звинуватили в умисному вбивстві 27-річної лікарки після того, як він задушив її до смерті, тому що «вона заразила його коронавірусом».

Як повідомляється, 28-річний Антоніо Де Пейс подзвонив в поліцію і повідомив, що вбив 27-річну подругу Лорену Куаранта, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Правоохоронці прибули на виклик і знайшли жінку мертвою. Її кривдник лежав на підлозі з порізаними зап’ястями.

Молода пара працювала в місцевій лікарні в Мессіні, Сицилія, і допомагала хворим на ковід.

Де Паса доставили в прокуратуру, де він зізнався: «Я вбив її, бо вона заразила мене коронавірусом».

Прокуратура пред’явила хлопцеві звинувачення в навмисному вбивстві.

27-річна дівчина була родом з Сицилії, але пара останні кілька місяців жила разом в Мессіні, де й померла дівчина.

Після запеклої сварки Де Пейс вдарив Лорену по голові. Коли вона втратила свідомість, заліз на неї і задушив.

Після цього спробував накласти на себе руки, порізавши зап’ястя, але спроба не виглядала серйозною і залишила тільки поверхневі рани.

Пізніше, як повідомляється, чоловік зателефонував у поліцію і зізнався у вбивстві, сказавши, що він зробив це тому, що вона заразила його вірусом. Однак більш пізні тести показали, що ні у кого з них не було коронавірусу.

Як стало відомо згодом, медсестра відправляла членам сім’ї повідомлення, які пізніше були видалені, в яких висловлювала бажання передати свої заощадження племіннику. На думку звинувачення, це доказ того, що молодик спланував злочин. Поки що вирок не винесено і слідство працює над доказами того, що вбивство було запланованим і умисним • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост