Мати п’яти дітей, яку доправили до лікарні із підозрою на апендицит, народила дитину в машині швидкої допомоги, не знаючи, що вагітна

27-річна жінка зателефонувала до лікарні через те, що відчула несамовитий біль у спині • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Вона не усвідомлювала, що перебувала на 32-му тижні вагітності, і думала, що у неї напад апендициту, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

На півдорозі до лікарні вона почала кричати і роздягатися, бо відчула, що з неї вискакує голова немовляти.

Її старші діти в той час спали вдома, а 26-річний чоловік закінчував нічну зміну в місцевому центрі вторинної переробки.

«У мене взагалі не було ознак вагітності, – запевнила вона. – Я мала місячні, щодня одягала джинси. Зараз кажу людям, що син, мабуть, ховався! Я вже мала дітей, коли читала історії про жінок, які не знали, що вагітні, поки не народили, і думала: «Не вірю!», аж поки це не сталося зі мною».

Коли жінка народила, дитину їй поклали на груди і сказали: «Вітаємо!»

Але, на жаль, на цьому пригоди не закінчились. Почалось найбільш неприємне.

Мати глянула на немовля і зрозуміла, що з ним щось не так – його ліва нога виглядала неправильною, а внутрішні органи знаходились на животі зовні тіла.

Прибувши до лікарні, малюк  потрапив до відділення інтенсивної терапії новонароджених.

«У мене раніше ніколи не забирали дитину, – зізналася схвильована мати. – Це було жахливо. Все, що я хотіла зробити, це дістатися до нього, але знала, що у сина серйозні проблеми, і мені сказали, що лікарі повинні його перевірити і стабілізувати. Вони обгорнули його харчовою плівкою, щоб захистити органи, що знаходилися на зовнішній стороні тіла, моє серце стислося, коли вони сказали, що хлопчик не зможе прожити більше 24 годин. Через ковід чоловіка до нас не пустили»

На щастя, Еліот пережив ніч, а потім його перевели до спеціалізованої дитячої лікарні, де він міг отримати більш кваліфіковану допомогу.

Челсі Кінан (Англія) поїхала за дитиною до нового медичного закладу лікарні на таксі, а Райан знову залишився вдома з сім’єю • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост