Про це ти прочитаєш тільки в газеті ЯСНО №46

Закарпатка прийшла здати тест на коронавірус, а лікарка її прогнала

Ковідні махінації та негуманність медиків шокують

Здається, коронавірус на Закарпатті буде вічно! Просто це вигідно багатьом. Іде відмивання величезних сум грошей, закупівля медичного обладнання та захисних засобів за завищеними цінами, перекидання грошей із коронавірусного фонду на інші потреби, торгівля довідками і політичні розбірки довкола карантину в Ужгороді. У районах ситуація ще гірша.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Днями захворіла мати агента газети ЯСНО, яка живе у Хусті і там почала відбуватися повна чортівня.

Ми не хочемо здохнути з голоду!

У Британії кожному, хто не може працювати через карантин, платять 92 тисячі гривень на місяць, а в нас хотіли змусити людей сидіти вдома без грошей

П’ять днів поспіль ужгородці масово виходили на акції протесту проти послаблення карантину. Таких багатолюдних мітингів у місті давно не було, хіба що під час революцій.

Ужгородці боролися за право на працю, яке в них антиконстутуційно вирішили забрати. Після того, як місто потрапило до червоної карантинної зони, життя в ньому паралізувалось. Тих, хто все ж працював, штрафували, змушували закриватися. Так уже було у квітні, тож ще один жорсткий карантин може повністю більшість людей залишити без засобів для існування. Більше – у газеті ЯСНО.

Дієтична курятинка фарширована антибіотиками та гормонами росту

• Кури на фермах живуть у жахливих умовах і помирають ще жахливішою смертю

• Дешеві яйця несуть у собі страшну небезпеку

• Для смакування неприємного запаху м’яса використовуються спеції та прянощі

Общипані кури, здавлені тіла і трупи у клітках. Ці птахи ніколи не бачили сонця. Їхні лапи ніколи не торкалися землі, вони ніколи не їли трави. Вони б’ються за місце в металевій клітці і в тримісячному віці їх або відправляють на м’ясо, або переставляють у інші не більші за розміром клітки… щоб вони несли яйця.

В Україні дешева курятина і магазинні яйця. Їх може собі дозволити купити будь-хто. На відміну від інших видів м’яса, курячі тушки у багатьох стають основною стравою. Здавалося б, усе добре, це м’ясо більш легке, не таке жирне, як свинина, тож його дешевизна є основним його плюсом. На жаль, вартість є не лише основним, але й єдиним позитивом для людей… але чи справді позитивом? Це сьогодні і з’ясовувалае газета ЯСНО.

Чоловік поїхав на заробітки в Чехію, а жінка закрутила шури-мури із його батьком

Що робити, коли зрадили двоє найрідніших людей? Чоловік важко заробляє гроші. щоб утримати родину, на чужині гне спину по 12 годин на добу, а дружина з його батьком тим часом розважаються. До редакції газети ЯСНО надійшов лист від закарпатця Михайла. Чоловік почувається страшенно розбитим і не знає, що робити далі, адже його жінка закрутила роман із батьком і він тепер почувається кинутим усіма. Навіть діти більше діда люблять, ніж його. Далі – у газеті ЯСНО.

Ми з мамою закохалися в одного чоловіка

Що робити, коли двом жінкам подобається один чоловік… а вони при цьому є ще й матір’ю та донькою? Він же ніяк не може зробити вибір і зупинитись на одній із них, крутить із обома. До редакцій газети ЯСНО за порадою читачів звернулася 18-річна закарпатка Анастасія.

Мій батько помер, коли мені було три роки, потонув у нас у селі в озері. Із того часу мати одна. Зараз мені 18, а їй 37. Вона дуже гарна, навіть краща за мене, струнка, завжди модно одягнена, із зачіскою, працює у місті в банку і завжди доглядає за собою. Я ж трохи повнява, в окулярах, працюю офіціанткою в кафе. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

Вусата наречена

Ідеальна дружина: мовчазна, їй не потрібні  гроші  і задовольняє всі бажання

Традиційний шлюб перестає бути модним. Ну хочеться людям здивувати світ і заявити про себе! І багатьом це, чого правди таїти, вдається на славу… так, що аж волосся дибки стає! Колись людство з подивом читало давньогрецький міф про царя-скульптора Пігмаліона, який боявся від кохання як чорт від ладану і від жінок щоразу накивав п’ятами. Але журко йому було одному, тож він зробив собі зі слонової кістки статую, назвав її Галатея і закохався у неї так, що геть розум втратив. Почав він благати богиню любові Афродіту оживити йому кохану і та, пошкодувавши, сиротягу, виконала його прохання.  Тож щасливий Пігмаліон не став тягнути гуму і одразу ж одружився зі скульптурою. Зараз же таким нікого здивувати не можна. Будь-які спокусливі ляльки оживають… і задовольняють найсміливіші еротичні фантазії сучасних чолов’яг та дівуль. А молодиці і хлопці, аби ще більше звести своє оточення з розуму, пішли далі від давніх греків і почали одружуватися і зі зміями, і з цапами, і навіть із подушками… Сьогодні газета ЯСНО зібрала найцікавіші випадки незвичних шлюбів.

Після смерті дружини батько залишився з трьома синами: не міг впоратись із вихованням і заколов їх

У вересні 2015 року тіла хлопців були знайдені в задній частині позашляховика їх батька, де вони спали кілька тижнів до тривожного інциденту. Чоловіка виявили за кермом непритомним із ранами ввід ножових поранень, які він сам собі завдав. Незважаючи на те, що чоловік не говорив публічно після вбивства своїх дітей, документи, подані до суду, розкривають життя, сповнене нещасть, яке переросло в надзвичайне насильство. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Ужгородка схопила зі столу ніж і встромила його у груди чоловіка. Син сказав, що померлий батько сам її провокував

47-річна ужгородка під час сварки зі своїм чоловіком, схопила кухонний ніж та заподіяла йому декілька ножових поранень.

Моторошне вбивство сталося 7 вересня минулого року, утім суд виніс вирок лише днями.

Того фатального вечора ніщо не передвіщало небезпеки. Про це ті більше – у газеті ЯСНО.

Двоє молодиків убили чоловіка, перетягнули тіло до лісу і підпалили

Грибники в лісі знайшли спалене до кісто тіло чоловіка. Цілим залишилося тільки взуття. Правоохоронцям швидко вдалося встановити особу загиблого. Виявилося, що загиблий – 55-річний місцевий житель, який став жертвою двох своїх друзів. Згідно з висновком судово-медичної експертизи, він помер внаслідок численних травм. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

14-річна дівчина народила сина і засунула в морозилку, щоб помер, бо боялася розповісти батькам

Школярка приховувала від усіх свою вагітність, а потім  народила хлопчика, поставила його в морозильну камеру в гаражі, щоб він помер.

Дівчинку звати Анастасія. Їй 14 років і вона каже, що надто боялася розповісти батькам про вагітність. Саме через це, мовляв, засунула немовля в поліетиленовий пакет і помістила його в морозилку, аби дитинча померло. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Жінку врятували після того, як чоловік на півтора роки зачинив її у своєму туалеті

• 35-річну жінку врятували з туалету площею 9 кв. м.

• Чоловіка жінки заарештовано

• За словами рятувальної групи, жінка була знесиленою і  не могла ходити

• Протягом кількох днів вона нічого не їла  

35-річну жінку, яку протягом 18 місяців утримували туалеті, врятувала поліція та працівники служби соціального забезпечення. Її чоловіка заарештували за підозрою незаконного утримання людини в неволі.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, мати трьох дітей була змушена жити в нелюдських умовах, коли її чоловік відмовляв їй у їжі чи воді. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

Мати п’яти дітей, яку доправили до лікарні із підозрою на апендицит, народила дитину в машині швидкої допомоги, не знаючи, що вагітна

27-річна жінка зателефонувала до лікарні через те, що відчула несамовитий біль у спині.

Вона не усвідомлювала, що перебувала на 32 тижні вагітності і казала, що у неї приступ апендикса.

На півдорозі до лікарні вона почала кричати і роздягатися, бо відчула, що з неї вискакує голова немовляти. Більше – у газеті ЯСНО.

Феєрверк відірвав 14-річній дівчині палець, а сестра помітила його на підлозі і заховала

Софії зараз 22 роки. Коли постраждала понівечена рука, вона мала лише 14.

Дівчина підпалила феєрверк і вірила, що зможе його вчасно загасити – але піротехнічний засіб відірвав їй більшу частину вказівного пальця правої руки. Далі – у газеті ЯСНО.

Священик займався сексом утрьох на церковному вівтарі

37-річного священника заарештували за те, що він затіяв у церкві секс із двома жінками, причетними до порноіндустрії. Тобто чоловік не просто привів до храму двох молодиць, а затіяв із ними любощі прямо на вівтарі. Одній із жінок 41 рік, іншій – 23.

Свідок увечері побачив світло у церкві і думав, що туди увірвалися грабіжники. Добрий чоловік негайно викликав поліцію і разом із правоохоронцями зайшов до храму. А те, що коїлось там, викликало шок не лише в нього, але й у поліціантів. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

Одружений батько трьох дітей одягає спідниці та підбори на роботу , щоб довести, що одяг не має статі

Батько тато трьох дітей останні чотири роки одгає жіночий одяг публічно – адже він хоче довести, що одяг не має статі.

Марк Брайан, 61-річний американець, який проживає в Німеччині, зухвало одягає вузькі спідниці та високі підбори в офіс, у магазини та навіть вдома. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Чоловік жорстоко вбив сусідську вівчарку за те, що задавила його курку

Страшний випадок, що просто не вкладається в голову трапився нещодавно. Нелюд по-звірськи розправився з сусідською собакою.

Трагедія трапилася на Львівщині у селі Зарайське. Про це ті більше – у газеті ЯСНО.

Собаці, народженій без передніх лап, відрізали одну задню, але вона знову учиться ходити

Собаці на ім’я Ореол ампутували одну із задніх лап через проблеми зі здоров’ям, але власник притулку для тварин прийшов на допомогу після того, як знайшов їй пару протезів, щоб вона могла почати ходити.

Собака-рятувальник, щосили намагається ходити на одній лапі і нарешті вона зробила свої перші кроки з допомогою протезів. Тварину, народжену без передніх лап, господарі здали до притулку. Живе Ореол в Техасі (США). Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Чоловік займався сексом з домашніми курми, а дружина знімала на телефон

Злочинця запроторили у в’язницю на три роки

37-річний негідник знущався над беззахисними птахами разом зі своєю 38-річною дружиною.

Мама-чотирьох дітей  навіть зняла це на мобільний телефон. Родина зберігала кадри на домашньому комп’ютері в папці під назвою «сімейні відео». Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Сорок собак жінка утримувала серед мотлоху та у власних фекаліях заради розведення та заробітку

Тваринам загрожувала смерть. Власники від них відмовились, ветеринари подали кримінальну скаргу

Тридцять вісім нещасних ретриверів, врятованих із домашнього розпліднитка, вже оздоровлюються під тимчасовим доглядом у притулках. Ветеринарні інспектори подали кримінальну скаргу на власниць Яну Томкову та її дочку. Побачивши, як виглядають собаки і в чому вони живуть, вони заявили, що на кону їхнє життя. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост