Що ми їмо? Чим годують курей на великих фермах

Жодна господиня, яка тримає курей для себе, не буде пригощати їх антибіотиками чи гормонами росту. Виходить, що люди фактично розуміють небезпеку від шкідливого корму, але все-таки готові труїти інших заради власного збагаченняі • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Антибіотиками на підприємствах, що займаються розведенням курей, годують давно. Вони дозволяють уникнути багатьох хвороб та смерті поголів’я. На маленьких фермах цього майже не роблять, але на великих – поголівно, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Коли людина купує м’ясо, ці антибіотики із тіла курки, звісно, нікуди не зникають, вони є навіть у кістках та внутрішніх органах.

Хоча антибіотики і налаштовані насамперед на знищення бактерій, вони токсичні і для нас із вами. Причому отруюють практично весь організм. Насамперед удар приймає, безумовно, печінка. Але окрім неї страждають також і імунна система, нирки та інші органи, мікрофлора.

Та ще гірше позначається на організмі дія гормонів росту. Від них так само, як швидко набирає вагу курка, починає, як на дріжджах, розносити людей… у багатьох виникає ожиріння і всі супутні з ним хвороби – розлади серцево-судинної системи, проблеми з тиском та маса інших хвороб. А ще вас не насторожувало, скільки у нас у країні останнім часом раку? За темпами поширення цієї смертельної хвороби Україна на другому місці у Європі! А нам говорили, що рак спадковий, що виникає через погану екологію… Нічого подібного! Усі сучасні дослідники сходяться на тому, що першим ворогом людини стало м’ясо. Воно просто нашпиговане гормонами росту  та важкими металами, які містяться в антибіотиках. Ці речовини активізують ракові клітини і спонукають їх до росту • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост