Священник займався сексом утрьох на церковному вівтарі

37-річного священника заарештували за те, що він затіяв у церкві секс із двома жінками, причетними до порноіндустрії. Тобто чоловік не просто привів до храму двох молодиць, а затіяв із ними любощі прямо на вівтарі. Одній із жінок – 41 рік, іншій – 23 • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Свідок увечері побачив світло у церкві і подумав, що туди увірвалися грабіжники. Добрий чоловік негайно викликав поліцію і разом із правоохоронцями зайшов до храму… Те, що коїлось там, викликало шок не лише в нього, але й у поліціянтів, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Дві звабливі жінки були одягнені в корсети, на ногах у них були чоботи на високих підборах. Уся ця трійця бавилась у рольові ігри. Біля вівтаря було встановлено сценічне освітлення і мобільний телефон на штативі, на підлозі валялися секс-іграшки.

Події відбувалися у Луїзіані (США),  у римо-католицькій церкві святих Петра і Павла. Про дивний випадок повідомив новинний портал Nola.com.

Тревіса Кларка заарештували за передбачуваний статевий акт у стінах храму, а двох молодиць – за непристойну поведінку. Обидві вони є акторками фільмів для дорослих.

Цікаво, що одна з них опублікувала інформацію про статевий акт в соціальних мережах за день до його скоєння. Вона стверджувала, що їхала в район Нового Орлеана, щоб «осквернити дім Бога» з іншою жінкою.

Після арешту Кларка, якого висвятили в 2013 році, відсторонили від церковної служби.

Після інциденту церкву відвідав архієпископ. Він заявив, що прийшов провести ритуал по відновленню святості вівтаря, який є найбільш священним церковним простором. Старий вівтар він одразу ж виніс із церкви і спалив, а на його місце встановив новий і освятив його. 

«Що стосується Тревіса, його непристойна поведінка була плачевною, його осквернення вівтаря в церкві було демонічним, і я розлючений його діями», – заявив він.

Наразі у церкві новий священник. Тревіса Кларка звільнили з в’язниці під заставу в розмірі 25 000 доларів, жінкам розмір застави призначили менший – по 7500 доларів • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост