Чоловік поїхав на заробітки в Чехію, а жінка закрутила роман із його батьком

Що робити, коли зрадили двоє найрідніших людей? Чоловік важко заробляє гроші, щоб утримати родину, на чужині гне спину по 12 годин на добу, а дружина з його батьком тим часом розважаються. До редакції газети ЯСНО надійшов лист від закарпатця Михайла. Чоловік почувається страшенно розбитим і не знає, що робити далі, адже його жінка закрутила роман із батьком, він же тепер почувається кинутим усіма. Навіть діти більше діда люблять, ніж його, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Я одружений 12 років. Побралися ми з Марією, коли мені було 22, а їй 20. Моя мати давно померла, мене виховував батько, і я за це йому дуже вдячний, адже він справді піклувався про мене добре. Але те, що він зробив зараз, не вкладається в голові!

На заробітки я їжджу з 16 років. Закінчив 9 класів, пішов до училища і спочатку на літо, а потім і на цілий рік їздив до Чехії. Я – хороший будівельник, мене люблять усі в бригаді, заробляю добре. У селі побудував хату, відкрив дружині магазин. Невеличкий, але все ж постійно їй із синами копійка якась перепадала.

Батько живе у нашій старій хаті. Йому я теж усім, чим можу, допомагаю. Навесні думав, що  все… зароблю ще на машину, поштукатурю будинок – і більше нікуди не поїду, відкрию собі вдома фірму і буду біля жінки. Тим більше що почав помічати, що в дружини якось змінилася поведінка. Вона ніби й не рада була бачити мене вдома, лише чекала, коли я знову поїду. Якось це насторожувало, хоча переконував себе в тому, що це мені так лише здається, що ми відвикли одне від одного за роки.

Марія добра господиня, смачно готує, турботлива мама. Наші діти завжди чисті, доглянуті, у хаті чистота, одяг випраний і випрасуваний. Навіть батька годувала. Він частенько до нас на обід приходив.

Але одного разу син мені надіслав у Інтернеті дивне відео. На ньому була моя жінка та мій батько. вони цілувалися у нашій спальні, навіть дверей не зачинили. Я закипів, хотів зірватись і приїхати додому, влаштувати скандал… та потім охолов, передумав, попросив Сашка знімати все, що робитимуть його мама з дідом. І він знімав… Господи, що ж я там надивився! Навіть пригадувати гидко! Вони таке витворяли на нашому сімейному ліжку, що в мене дах зривало. Я б ніколи не подумав, що мій старий батько на таке здатний! Він же старший від Марії на цілих 36 років!

Таких відео в мене вже декілька десятків. Ціла колекція доказів. Коли нарешті я приїхав додому, вирішив поговорити з кожним окремо. Мені було цікаво, що вони відповідатимуть, як себе будуть виправдовувати.

Спочатку спитав батька. Він сказав, що все неправда, вигадки людей, які родині заздрять. Коли показав відео, у нього затремтіли руки. Не було куди діватись, зізнався. Запевнив, що Марія сама його звабила, завжди кликала щось відремонтувати, пригощала горілкою, ходила перед ним у короткому халаті і якось уночі полізла цілуватися…  А він що… чоловік живий… піддався слабкостям, а потім уже не міг зупинитись.

«У мене більше 20 років не було жінки, – пояснював він. – Що ти від мене хочеш? Вона молода, гарна, гаряча. Я не міг встояти!»

Батькові 65 років. Я й гадки не мав, що це йому ще потрібно. Але ж він гарно виглядає, тримає пасіку, їсть мед і багато горіхів. Видно, гормони таки вдарили йому в голову, якщо повівся, як останній покидьок! Та в селі ж жінок легкої поведінки маса! Він би лише пальцем повів. Вони б обліпили його як мухи! Так ні! Йому моєї дружини захотілося!  І вони це все робили при відкритих дверях, на очах у дітей! Малий дворічний Данило ще нічого не розуміє, а Сашко прямо мені писав, що вони, як собаки, «совокупляються».

Поговорив я про оргії з батьком і з Марією. Цікаво, що вона також усе заперечувала, аж поки я не показав їй відео. Тоді ж розсердилася і сказала, що приб’є малого, що він маленька гнида, як посмів так її зрадити! А вона мене як посміла!?

Свою поведінку пояснила тим, що вона молода і енергійна, їй чоловіка треба завжди, а не двічі на рік. Сказала навіть, що кохає мого батька і що він у ліжку набагато кращий за мене. Такого від дружини я не чекав. Як вона може мене так принижувати?

Я зараз дуже розгублений і не знаю, що робити. Розлучитись? Змиритися? Вибачити чи піти? Я можу собі спокійно жити і в Чехії, але я не хочу залишати дружині дітей. Як вона їх виховає? А за кордон їх вивезти мені не вдасться. Про таку страшну зраду з боку двох найближчих мені людей я б не подумав ніколи. У мене немає бажання спілкуватися ні з Марією, ні з батьком. Вони ж дорослі люди і знали, що робили. Це було не десь один раз на п’яну голову, а систематично! Думаю, цей роман триває вже декілька років. Просто раніше вони більш ретельно ховалися від дітей. Зараз уже навіть сумніваюся, що молодший син від мене, а не від батька. Аж моторошно подумати, що я виховую брата… Порадьте, люди добрі, що робити, як впоратись із цією ситуацією і яке рішення прийняти • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост