Заступниця Степанова порадила підприємцям “шукати додаткові джерела доходу” і йти працювати в лікарні

Микичак запропонувала малому бізнесу “перетворювати проблеми у нові можливості”.

Заступниця міністра охорони здоров’я Ірина Микичак порадила підприємцям у вимушеному простої через карантин вихідного дня “шукати додаткові джерела доходу”, а також йти працювати в лікарні.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Про це Микичак сказала під час брифінгу, передає “Еспресо.TV”.

“Ми просто просимо оглянутися навколо себе і знайти інші додаткові джерела доходу, де можна заробляти під час карантину, – з дому, онлайн, дистанційно, надаючи дистанційні послуги на винос, на вивіз і тому подібне”, – сказала вона.

Микичак запропонувала малому бізнесу “перетворювати проблеми у нові можливості, як це роками роблять медики в поліклініках, не маючи ресурсу, з жебрацькою заробітною платою, але максимально надаючи якісні медичні послуги кожному громадянину”.

Крім того, за її словами, тимчасові робочі місця для підприємців готові надати лікарні.

Микичак зазначила, що наразі лікарні та центри медичної допомоги потребують “сильних і здорових робочих рук”: економістів, бухгалтерів, санітарів, техніків, працівників пральні і кухні, електриків, водіїв, сторожів, вахтерів, різноробів тощо • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост