Каральна машина нещадно розчавлює робочі місця закарпатців. Людей штрафують і залякують

При цьому поліція сама з гордістю звітує про складені протоколи.

Карантин вихідного дня приніс нові штрафи і нові розчарування. Загалом по Україні лише за суботу було складено більше тисячі адмінпротоколів.

За вихідні на Закарпатті складені 24 протоколи за порушення карантину

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Протягом 14-15 листопада близько 100 поліцейських, які разом із представниками інших уповноважених органів працювали в складі 44-х спеціальних груп, провели рейди на території всіх районів області. Як повідомили у відділі комунікації поліції Закарпаття, були складені 24 адміністративні протоколи за порушення протиепідемічних вимог за ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Зокрема, поліцейські припинили діяльність закладів громадського харчування, а також закладів торгівлі й побутового обслуговування на території Хустського, Тячівського, Рахівського, Свалявського, Виноградівського районів та на Перечинщині, Ужгородщині, Мукачівщині та Міжгірщині.

Сумно, але працювати закарпатцям не дають • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост