Ужгородка схопила зі столу ніж і встромила його у груди чоловіка. Син сказав, що померлий батько сам її провокував

47-річна ужгородка під час сварки зі своїм чоловіком схопила кухонний ніж та заподіяла йому декілька ножових пораненьі • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Моторошне вбивство сталося  7 вересня минулого року, утім суд виніс вирок лише днями, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Того фатального вечора ніщо не передвіщало небезпеки.

Була 19 година. Жінка напідпитку затіяла сварку з чоловіком. Раптом вона схопила зі столу кухонний ніж та нанесла два небезпечні для життя удари в область грудної клітини та в спину.

Через 15 хвилин до поліції надійшло повідомлення вже від медиків про те, що ними констатовано смерть 49-літнього  жителя м.Ужгород з явними тілесними ушкодженнями.

Що розповіла жінка на свій захист у суді? Свою провину вона визнала і запевнила, що перед обідом, її чоловік прийшов додому напідпитку та запропонував випити разом, на що вона погодилася.

«Спиртні напої ми розпивали разом у літній кухні. Після чого виник конфлікт. Аби його уникнути, я пішла в будинок. Утім чоловік пішов за мною, – переконувала вона. – Я хотіла захистити себе, закривши двері, які згодом він відкрив. Щоб налякати чоловіка, взяла ніж для захисту, однак він  спочатку навалився на мене, я підняла ніж та рефлекторно відмахнулась ним. Несподівано чоловік почав сідати на підлогу. Я побачила, що в нього почалася кровотеча і намагались надати допомогу, затуляла рану. Удар ножем чоловіку нанесла ненавмисно, вбивати його не хотіла. «Швидку» викликав син».

Саме цей син на суді пояснив, що між батьками були нормальні стосунки, однак, коли батько вживав алкоголь, його поведінка змінювалась. За його словами, перебуваючи у стані алкогольного сп`ягніння, він ображав матір словесно й інколи бив її, спричиняючи тілесні ушкодження. Суд визнав ужгородку винною в умисному вбивстві і призначив їй покарання у вигляді позбавлення волі строком на 7 років 1 місяць • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост