Чоловік займався сексом з курми, а дружина знімала це на телефон

Його запроторили у в’язницю на три роки

37-річний негідник знущався над беззахисними птахами разом зі своєю 38-річною дружиноюі • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Мама чотирьох дітей  навіть зняла це на мобільний телефон. Родина зберігала кадри на домашньому комп’ютері в папці під назвою «сімейні відео», пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

На щастя, злочин помітили сусіди і повідомили правоохоронцям. Поліція зробила обшук у будинку. Було вилучено велику кількість доказів, включаючи два комп’ютери та мобільний телефон.

Також поліціанти знайшли  низку непристойних зображень дітей.

 Серед записів були  рухомі зображення, де видно, як чоловік вступає у проникаючий статевий акт з великою кількістю курей. Його дружина стояла поруч, поки це відбувалося, і також була присутня на  цих відео.

Переглянувши відеоролики, правоохоронці зрозуміли, що зйомки проводилися у підвалі будинку.

Дружина збоченця спочатку робила йому заохочувальні сексуальні зауваження, а потім і сама вступила з ним у інтимний зв’язок. Усе вона робила охоче.

Пара також знущалася над собакою. А в одному відео чоловік навіть займався сексом із мертвою твариною.

Рехан Бейг з Англії, де й відбувалося це звірство, зізнався, що знущався над тваринами, маючи перед собою непристойні зображення дітей, яким було шість років, під дією кокаїну та коноплі.

Його дружина стверджувала, що на той момент у неї з ним були примусові стосунки і що вона пішла від чоловіка-зоофіла. Вона також зізналася, що допомагала йому у статевих стосунках з курчатами • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост