Чоловік вбив сусідську вівчарку за те, що задавила його курку

Страшний випадок, що просто не вкладається в голову, трапився нещодавно. Нелюд по-звірячому розправився з сусідським собакою • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Трагедія трапилася на Львівщині, у селі Зарайське.

Негідник навіть не заперечував свого злочину. У суді Мирослав Канюк пояснив, що порався на городі, коли почув дивні звуки на повір’ї. Підійшов ближче і побачив сусідського собаку, яка тримала в зубах одну з його курей. Чоловік взяв у руку сапу і вдарив тварину по голові. За словами чоловіка, він не думав, що пес може померти від такого удару, лише намагався його втихомирити. Звісно, все це брехня, в яку суд не повірив. Та й чому кури в нього не були загороджені? І чи варта курка, яку він сам же потім вбив би і, з’їв життя вівчарки, яка напала на неї несвідомо, інстинктивно, лише, ймовірно, хотіла побавитись, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Суддя, розглянувши справу, вирішив, що достатнім покаранням для Канюка за вбивство собаки буде штраф, хоча свідком жорстокого вбивства стала власниця тварини і її неповнолітній син. Жінка відразу викликала поліцію і правоохоронці вилучили тіло собаки та знаряддя вбивства.

Чоловіка визнали винним у смерті тварини і стягнули з нього 17 тисяч гривень штрафу. Звісно, цього недостатньо, адже більшість тих, хто спостерігав за цією справою, хотіли реального позбавлення волі живодеру. Утім штраф – уже теж реальний прогрес у судочинстві, адже раніше все могло закінчитись просто закриттям справи.

Газета ЯСНО закликає читачів, якщо у вас є реальні факти знущання над тваринами, чи неналежного їхнього утримання, повідомляйте у редакцію. Ми виступаємо на захист слабших і завжди готові захищати наших друзів менших • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост