Про це ти прочитаєш тільки в газеті ЯСНО №47

Коронавірусні афери на Закарпатті

Коли відмінять доплату лікарям, статистика заразу зміниться, кількість хворих cтане меншою

Майже порожні вулиці закарпатських міст просто у розпал робочого тижня. Маса кафе, які так і не змогли відкритися, втрачені робочі місця, зруйнований бізнес. Так живе Закарпаття сьогодні. Коронавірус вдарив не лише по здоров’ю, але й по економіці нашого краю… але для когось пандемія стала джерелом збагачення. Згадаймо хоча б порушену кримінальну справу проти чиновниці ОДА, яка крутила махінації з обладнанням та засобами захисту. Більше – у газеті ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Жінка взяла кредит у банку, а чоловік повісився

Банки нав’язують закарпатцям кредити, а люди потім божеволіють, бо не можуть виплатити

«Доброго дня. Це вас турбує банк. У нас зараз акція – вигідні кредити. Пропонуємо вам оформити позику до 10 тисяч гривень. Можна взяти на декілька днів. а можна на рік!».

«Дякую. але мені не потрібно кредит. До побачення!»

«Зачекайте. А невже у вас немає мрії? Ви можете здійснити її прямо зараз!»

«Я здійсню мрію, коли в мене на неї будуть гроші!»

«Але так можна все життя чекати і не дочекатися. Ми пропонуємо дуже вигідні кредити…»

«Спасибі. Якщо мені знадобиться кредит, я сама звернуся до банку! Бувайте!» Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

Як у Росії підставляють українських заробітчан

19-річного закарпатця посадили до в’язниці за розповсюдження наркотиків, про які він навіть не знав

Незважаючи на те, що йде шостий рік війни і масових атак українців із боку російських агресорів, частина наших земляків продовжує їздити в Росію на заробітки. Звісно, зрозуміти такі мотиви важко, адже гроші  можна заробити якщо вже не вдома, то в сусідній Чехії, Угорщині, Польщі і та інших країнах, мову яких не складає труднощів вивчити. Утім нині газета ЯСНО розповість  не про моральні якості закарпатців, а про те, як у Росії наші люди стають жертвами шахраїв та опиняються у в’язницях. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Із п’ятьох у ковідній палаті вижив лише один

Чоловік розповів про перебування у лікарні із коронавірусом

Чи такий страшний коронавірус, як про нього кажуть? Чи дійсно в період пандемії потрапити в лікарню – значать одужати? Як там лікують чи то гроблять пацієнтів?

Своїм досвідом перебування у лікарні із діагнозом Ковід-19 поділився львів’янин В’ячеслав Семененко. У медичному закладі він провів цілих 12 днів і був єдиним, хто вижив, у палаті з важкими пацієнтами. Він бачив, як ідуть із життя ті, хто лежав поруч. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Переглянув у телефоні переписку дружини з подругою і дізнався, що вона зробила аборт від свого начальника

Що робити, коли чоловік дізнається про зраду дружини? Він хоч і кохає її, хоч і готовий усе вибачити, але довіра з родини зникає. До газети ЯСНО звернувся постійний читач Ілля з проханням допомогти йому розібратись із почуттями.

У шлюбі з дружиною ми п’ять років. Їй 31, мені – 24. У нас трирічна донька і нещодавно Софійка пішла в садок, а Дарина вийшла на роботу. Працює вона в банку і переконує, що дуже любить те, чим займається. Далі – у газеті ЯСНО.

Я зрадив дружині із першою вчителькою нашого сина і тепер вона мене шантажує

Що робити, коли чоловік пішов наліво, а повернутись до нормального сімейного життя не може. При цьому переконує, що кохає дружину і запевняє, що зраджував їй лише заради кращого майбутнього спільної дитини. До газети ЯСНО за порадою звернувся постійний читач Петро. Чоловік у відчаї і не знає, що робити і як жити далі. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Я закохався у брата своєї дружини і тепер не знаю, як зізнатись їм обом

Що робити одруженому чоловікові, коли він раптом виявляє, що йому починають подобатися представники власної статі? Як про це сказати жінці? Та й сам об’єкт симпатії нічого не знає – не відає… До газети ЯСНО звернувся постійний читач Микола з проханням допомогти йому розібратись у собі. Про це і більше – у газеті ЯСНО.

34-річна мати забила до смерті 4-річну доньку, бо вона недостатньо допомагала їй по господарству

• Раніше дитина жила з прийомними батьками, та мати повернула собі опіку

• Ховала дівчинку прийомна родина, а мати не була навіть на похороні

• Від Наталії Шелестової соціальні служби вилучили ще двох дітей

Жінку звинуватили у нанесенні важких тілесних ушкоджень чотирирічній доньці, що призвели до смерті . За словами матері, донька нібито не допомагала їй у хатніх справах.

Віка Шелестова отримала жахливі поранення, перш ніж впасти в кому в лікарні. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

Частини тіл розчленованих дітей, знайшли у коробках із курячим м’ясом

Поліція стверджує, що правоохоронець-очевидець бачив чоловіка, який складав тіла у  пакунки, і навіть допомагав йому, поки не побачив між м’ясом  «руку, плече та вухо» людини.

Частини тіла розчленованих дітей були знайдені в ящиках з курками на Хеллоуїн після того, як  чоловік кинув їх перед поліцією.

Очевидця насторожило, що курятина дуже біла, повідомляє El Universal . Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

20-річний закарпатець пішов у ліс із батьковою рушницею і пристрелив 50-річного чоловіка

Ось як закінчуються полювання

Трагедія сталася ще 27 вересня 2018, але вирок у справі суд виніс лише днями.

Село Грабово Мукачівського району. Осінній вечір. 18 година. У чагарнику з вогнепальним пораненням лежить і стікає кров’ю чоловік. 20-річний місцевий мешканець, за його ж словами, нібито пішов у ліс по гриби в почув дивне шарудіння у кущах. Подумавши, що то дика тварина, молодик витягає вогнепальну рушницю і стріляє. Але ж для чого на гриби брати з собою зброю? Та ще й не свою особисто, а батькову… Почувши крик, хлопець зрозумів, що влучив у людину. Перелякався. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Чоловік зарізав двох перехожих і 8 поранив, бо вважав, що так наказав йому Бог

• Себе він називав Осірісом

• Стверджував, що живе у пеклі

• Затримали його, коли намагався прикінчити жінку з дитиною

7 листопада, в Кривому Розі стався жахливий випадок.

Чоловік у неадекватному стані мав наміри вбити 15 людей. Частково зробити це йому вдалося – двох  він таки позбавив життя, ще 8 отримали поранення різної тяжкості. Нападав на перехожих з ножем. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

25-річна вчителька спокусила 15-річного учня і погрожувала покінчити з собою, якщо він не свою дівчину

• Хлопець не знав, як порвати стосунки з нав’язливою жінкою

• Її не спиняло те, що він був її учнем і на 10 років молодшим

• Вона шантажувала його та його дівчину, погрожуючи накласти на себе руки

 На той час їй було 25, а йому 15. Вона була його вчителькою. Зараз вона перебуває за ґратами, оскільки суд виніс їй вирок – позбавлення волі за розбещення неповнолітнього.

Протягом двох років жінка змушувала учня до сексу. Йому це так набридло, що хотів понівечити собі статеві органи. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Мама чотирнадцяти синів нарешті народила дівчинку і каже, що це – найбільший подарунок від Бога

45-річна мати чотирнадцяти синів нарешті дочекалася доньки. Жінка дуже радіє, адже завжди мріяла про дівчинку. Вона каже, що ця дитина є справжнім подарунком від Бога.

Катеріна Швандт та її чоловік Джей з Мічигану дочекалися свого дива 5 листопада 2020 року, повідомляє Honey Nine.

Немовля при народженні важило 3 кілограми 400 грамів. Ця крихітка має понад десяток старших братів, які повинні піклуватися про неї. Більше – у газеті ЯСНО.

Сестри-близнюки народили дочок у один день із різницею у півтори години

Ймовірність такого дива у світі лише 1 на 150 тисяч випадків.

33-річні сестри-близнюки Осенна Шоу і Ембер Трамонтана зі США народили дочок в один і той же день. До того ж здорові дівчатка з’явилися на світ із інтервалом у 90 хвилин та ще й на день народження своїх матусь. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

Трирічний хлопчик проковтнув 19 іграшкових магнітів, які зробили дірку у його кишках

Трирічний хлопчик боровся за своє життя в реанімації, проковтнувши 19 іграшкових магнітів брата.

Малюк потрапив до лікарні після того, як йому стало погано. Батьки вважали, що це просто помилка, але медики виявили, що він сильно зневоднений, і відправили його на рентген. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Чоловік прожив 26 років із десятисантиметровим ножем у голові

76-річний фермер розповів, що злочинці встромили в нього десятисантиметровий ніж під час пограбування. Лезо знаходилося дуже близько до життєво важливих органів, витягти його міг тільки хірург з дуже високою кваліфікацією. У рідному місті китайця ніхто з лікарів не брався за проведення складної операції. В результаті чоловік 26 років прожив із ножем у голові, рятуючись лише знеболювальними. Про це та більше – у газеті ЯСНО.

За 30 років зустрічався з дияволом 60 тисяч разів

Екзорцист із Ватикану описав ознаки одержимості дияволом

Головний католицький екзорцист отець Габріель Аморт, який помер в 2016 році, розповідав, що за 30 років зустрічався з дияволом 60 тисяч разів. У книзі його колеги Марчелло Станціоне  «Диявол боїться мене» описуються проведені священником сеанси екзорцизму і ознаки одержимості/ Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Покійніця прийшла до тями під час підготовки до похорону

У місті Коронель-Ов’єдо на півдні Парагваю визнана мертвою жінка прокинулася при підготовці до похорону у похоронній службі, повідомляє парагвайська газета ABC Color.

11 квітня 46-річну Гледіс Родрігес де Дуарте, яка страждає на рак яєчників, доставили в приватну клініку з високим кров’яним тиском. О 9:30 за місцевим часом її оглянув лікар Еріберто Віра. Через майже дві години медик констатував смерть Дуарте і сповістив про це її чоловіка Максимина і дочка Сандру. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

Вперше у Білому домі оселяться дві німецькі вівчарки

Кандидат від демократів Джо Байден став сорок шостим главою США. Цікаво, що з його перемогою собаки також повернуться до Білого дому через чотири роки. Сім’я Байдена володіє двома чотирилапими, одного з яких вони взяли з притулку. Про це та більше – у газеті ЯСНО.

Жінка почала гнити після фарбування волосся. Собка винюхав і врятував її від смерті

• У неї була реакція на фарбу для волосся, і вона лікувалась від опіків третього ступеня

• Йоркширський тер’єр Чіко не залишав голову господині у спокої і не раз нюхав її

• Стривожена поведінкою собаки, вона потрапила до лікарні, де діагностували  сепсис

• Через 3 роки після діагнозу, який загрожує життю, у неї все ще залишається лисина

Жінка вважає, що собака врятував їй життя, винюхавши сепсис від опіків третього ступеня через реакцію на фарбу для волосся.

22-річна Леві Картер з Британії у лютому 201ё8 року пішла до перукарні, щоб професійно відбілити волосся і з брюнетки перетворитися на блондинку.

За кілька хвилин після нанесення пероксидного відбілювача, шкіра голови почала пекти, і «курилася» . Тому стиліст швидко усе змив. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

Голодні і хворі, у тісних клітках серед фекалій. Поліція вилучила від заводчиці 12 собак

На жаль, нерідко тварин утримують у неналежних умовах, при чому роблять це нерідко ті, хто мав би їх найбільше оберігати – люди, які називаються заводчиками.

При цьому вони нещадно експлуатують своїх домашніх улюбленців і знущаються над ними. Так трапилося у з жінкою, яка влаштувала вдома розплідник, але собаками зовсім не преймалася. Про неї дізналися зоозахисники і забили на сполох. Волонтери викликали поліцію і разом з правоохоронцями навідалися в гості до жінки з Фастова. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Бульдог став мером, люди в захваті

У одному з невеликих містечок відбулися вибори мера, але не зовсім звичайні. Обраний кандидат гарантує спокій і процвітання рідному краю, а ще він просто милий. Здається, що краще і не вигадати. Але є один нюанс: мер — не людина.

Поки усі нервово обговорюють поточні президентські вибори у США і навіть намагаються вигадувати меми про них, у поселенні Реббіт-Хеш у штаті Кентуккі оголосили ім’я нового мера міста. Але доречніше використовувати слово прізвисько, адже у чиновника чотири лапи і хвіст. Про це та більше – у газеті ЯСНО • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост