Бульдог став мером, люди в захваті

У одному з невеликих містечок відбулися вибори мера, але не зовсім звичайні. Обраний кандидат гарантує спокій і процвітання рідному краю, а ще він просто милий. Здається, що краще і не вигадати. Але є один нюанс: мер — не людина, інформує Ukr.Media • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Поки усі нервово обговорюють поточні президентські вибори у США і навіть намагаються вигадувати меми про них, у поселенні Реббіт-Хеш у штаті Кентуккі оголосили ім’я нового мера міста. Але доречніше використовувати слово прізвисько, адже у чиновника чотири лапи і хвіст, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Знайомтеся, французький бульдог Вілбур Біст, ну або просто пан мер. Песик став лідером і обличчям містечка, обійшовши інших кандидатів з результатом у 13,1 тисячу голосів з 22 тисяч можливих.

Серед кандидатів на посаду були Бігль Джек і золотий ретривер Поппі — хлопці теж постаралися і посіли почесні друге та третє місця. Послом же поселення залишається 12-річна коллі на прізвисько леді Стоун.

Практика вибору домашніх улюбленців на такі серйозні посади — не нова. У Реббіт-Хеш пухнасті вибори відбуваються з 1990 року, а кожен житель містечка разом з голосом робить донат на суму у долар.

Поселення відоме своїм історичним районом, де розташовані різні будівлі, одна з яких — магазин XIX століття. Тому особливу увагу місцева влада приділяє історичній громаді міста, саме туди і йдуть кошти, зібрані під час виборів.

Вирішення фінансових питань та благодійність — відтепер одне з основних повноважень Вілбура. Тож можна з упевненістю сказати, що хлопець він тепер зайнятий. Господиня бульдога Емі Ноланд подякувала виборцям від імені свого домашнього вихованця і переконала, що Вілбур точно не підведе  • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост