34-річна мати забила до смерті 4-річну доньку, бо вона недостатньо допомагала їй по господарству

• Раніше дитина жила з прийомними батьками, та мати повернула собі опіку

• Ховала дівчинку прийомна родина, а мати не була навіть на похороні

• Від Наталії Шелестової соціальні служби вилучили ще двох дітей

Жінку звинуватили у нанесенні важких тілесних ушкоджень чотирирічній доньці, що призвели до смерті . За словами матері, донька нібито не допомагала їй у хатніх справах • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Віка Шелестова отримала жахливі поранення, перш ніж впасти в кому в лікарні, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Її мама, 34-річна Наталя Шелестова, заявила, що дівчина «поранила себе під час епілептичного нападу», але поліція довела, що у дитини ніколи раніше не було проблем зі здоров’ям.

Трагічні події розгорнулися два тижні тому, коли Шелестова зателефонувала до швидкої допомоги, сказавши, що її доньці стало погано.

Фельдшери, що прибули на виклик, знайшли Віку непритомною.Дівчинку доставили до Хмельницької міської дитячої лікарні із серйозними травмами голови, живота та переломом руки.

Її поклали в реанімацію в комі та підключили до апарату штучної вентиляції легень.

Анестезіолог Станіслав Навроцький заявив місцевим ЗМІ: «Дівчина постраждала від важкої закритої черепно-мозкової травми, переломів правої нижньої частини руки, множинних синців по всьому тілу».

Чотирирічна Віка не прийшла до тями і померла в лікарні.

Перед трагедією Шелестова поскаржилася сусідці на Віку, назвавши її слабкою і безкорисною.

Ось що розповіла Марія: «Вона сказала, що старша дочка допомагала їй робити домашні справи. І скаржився на те, що Віка нібито не здатна ні до чого путнього. Вона збиралася відправити дівчинку назад у дитячий будинок».

І хорч Шелестова повідомила правоохоронцям, що її дочка отримала тілесні ушкодження після багаторазового удару об стіну під час епілептичного нападу, їй не повірили і правоохоронці заявили, що поранення Віки було спричинене диким нападом матері.

«Експертизи довели, що дівчина не могла нанести собі таких серйозних травм під час епілептичного нападу», – сказала представник поліції Інна Глега. – Травми завдала дитині інша особа».

Шелестовій пред’явлено звинувачення у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень, які призвели до смерті, і зараз вона протягом 60 діб перебуватиме під вартою.

Якщо жінку засудять, їй загрожує до 10 років в’язниці • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост