Відомий закарпатський туризмознавець може втілити в життя проект ЛГБТ туризму

Нещодавно Федір Шандор розповідав про перспективи гей-туризму на Закарпатті. Новину поширили десятки сайтів, повідомляє Голос Карпат.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Зараз Федір став депутатом Закарпатської облради від партії «Слуга Народу». Туризмознавець зможе втілити свої задуми у реальність, повідомила Трибуна.

Ось що писало з приводу  повідомлення Федора Шандора видання Depo.Закарпаття.

За словами фахівця, ЛГБТ-туризм має свої переваги. Згідно з інформацією іспанського Інституту Туризму (Turespaca), ЛГБТ-туристи на відпочинку витрачають на 30 % більше, ніж інші гості, в середньому близько 130€ щодня. Про важливу роль сегмента ЛГБТ у розвитку туристичної діяльності свідчать також наступні цифри: 97 % сексуальних меншин у минулому році відправлялися у відпустку; 57 % сексуальних меншин вибирають дорогі тури; 37 % гомосексуальних пар, як мінімум, один раз у житті відправлялися в тривалу подорож;
53 % гомосексуальних пар витрачають за час поїздки більш ніж $ 5 000 на людину.

“Взагалі сексуальні меншини більше цікавляться подорожами, ніж люди гетеросексуальної орієнтації. Сьогодні, згідно інформації з соціальних GLBT-мереж, визнані популярні місця в Закарпатті для відпочинку ЛГБТ-туристів: Драгобрат (під час зимового сезону, особливо серед GLBT-фрі-райдерів), популярні нічні клуби Ужгорода та Мукачева, SPA-комплекси Берегівщини та Свалявщини”, – розповів туризмознавець.

• Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост