Я зрадив дружині із першою вчителькою нашого сина і тепер вона мене шантажує

Що робити, коли чоловік пішов наліво, а повернутись до нормального сімейного життя не може. При цьому переконує, що кохає дружину і запевняє, що зраджував їй лише заради кращого майбутнього спільної дитини. До газети ЯСНО за порадою звернувся постійний читач Петро. Чоловік у відчаї і не знає, що робити і як жити далі • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Нам з дружиною. По 30 років. Ми щасливі у шлюбі і маємо двох дітей. Старший син навчається у першому класі, а молодшому всього вісім місяців. Оскільки Алла весь час вдома з малим, Петрика приводжу зі школи і відводжу на надання саме я, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Я дуже люблю свою жінку і наших дітей, та зі мною трапилася дуже неприємна історія.

Якось і пішов на батьківські збори. Син навчається не дуже добре, тож вчителька попросила мене затриматись, коли всі батьки розійшлися. Спочатку вона повчала мене, як виховувати дитину, як навчити його бути ввічливим і як спонукати до навчання. Потім я вирішив запросити її до кафе, щоб вона хоч трохи змінила ставлення до сина. Ми випили. Розмова зав’язалась більш невимушено. Потім я запропонував відвезти її додому. Вона живе одна, тож запросила мене  на чай. Їй 28 років, вона неодружена.

Ми випили ще трохи і наші посиденьки закінчилися у ліжку. Вона сказала, що їй зі мною дуже добре, просила постійно бачитися. Мене дуже мучила совість і я не хотів цього робити. Утім боявся, що моя відмова позначиться на ставленні до дитини. Перед  дружиною було дуже незручно, та я їй нічого не сказав.

Відтак шантажем і хитрощами вона ще декілька разів заманила мене до себе. Не можу сказати, що мені з нею погано, але я не хочу зраджувати Аллі, тож тілесні втіхи з іншою  особливого задоволення мені не приносять.

Я не раз просив Оксану зупинитись, умовляв її, пояснював, що дорожу родиною, та де там.. вона навіть чути не може. Спочатку вона шантажувала мене сином, а тепер каже, що якщо я відмовлятимуся до неї приходити, сама розповість усе Аллі і тоді вона розлучиться зі мною і я сам прибіжу у її обійми.

Я опинився у дуже незручній ситуації і тепер не знаю, що робити, як розірвати ці порочні стосунки. Порадьте, будь ласка, щось таке, щоб зупинити вчительку і в мою сім’ю повернувся спокій • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост