Гороскоп від закарпатської ворожілі Цилі. 30 листопада – 6 грудня 2020 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

ОВЕН

Цього тижня для Овна будь-яка зміна вашої діяльності піде на користь. Усі справи ви будете сумлінно виконувати, тож у вас є всі шанси провести цей тиждень у хорошому гуморі. У деякі моменти, вам захочеться поговорити з батьками про щось потаємне, що давно вас мучить і ви не можете самі дати собі раду. Астрологи рекомендують повністю розкритися рідній людині і розповісти все, що накипіло і наболіло.

ТІЛЕЦЬ

У Тельців накопичилося безліч справ, які потребують швидкого вирішення. Беріться за справи від початку до кінця. Зробіть все можливе для того, щоб більше ви до них не поверталися. Якщо до кінця року ви вирішили поїхати за кордон, піти на курси чи записатися у спортзал – не гайте часу і робіть це якнайшвидше.

БЛИЗНЮКИ

Цього тижня Близнюки можуть отримати хорошу пропозицію, над якою треба добряче подумати і не приймати рішення зопалу. Уважно зважте всі за та проти. Не будьте надто емоційними з людьми, які вас оточують. Наберіться терпіння і не намагайтеся всіх критикувати. Зосередьтеся на собі та роботі..

РАК

Цього тижня Ракам треба бути працьовитими, стриманими та відповідальними. Таким чином ви вбережете себе від негараздів та отримаєте похвалу за свою роботу від керівництва. Ви повинні будете виконати величезну кількість завдань, тож якщо самі не зможете зі всім впоратися – попросіть у колег допомоги. Увесь вечір середи присвятіть домашнім справам, які у вас накопичилася.

ЛЕВ

На цьому тижні є великий ризик потрапити в епіцентр конфлікту. Тож старанно уникайте пліток на роботі і в родинному колі. У вирішення особистих питань не залучайте ваших родичів, а вирішуйте все лише власними силами.

ДІВА

Дівам цього тижня треба налагодити зв’язок в особистому житті та на роботі. Це вам принесе радість та мотивацію в майбутньому. За рекомендаціями астрологів, буде корисно робити зупинки у справах і хоч трошки відпочивати.

ТЕРЕЗИ

В стосунках з рідними можливе налагодження глибинних зв’язків та залагодження гострих кутів. Вдалий час для покупок, які ви давно задумали, але ще так і не здійснили.

Також для Терезів новий тиждень – це гарний час для початку циклу навчання. Найкраще вам дадуться самостійні заняття.

 СКОРПІОН

Цього тижня Скорпіонам рекомендується обмежити свої витрати, щоб захистити себе від фінансових проблем. Заробити гроші буде не легко, тому варто трохи зекономити. Не покладайтеся на те, що ви вкладетеся у всі покупки.

СТРІЛЕЦЬ

На Стрільців цього тижня чекає великий професійний успіх. Керівництво оцінить усі ваші старання і, можливо, навіть запропонує нову посаду. Однак не дуже сильно забігайте наперед, просто будьте тут і зараз.

КОЗЕРІГ

Цього тижня Козерогам рекомендується бути уважним за кермом. Втома може мати погані наслідки. Вдома постарайтеся сприймати усе спокійно та не брати близько до серця слова, які вас образили. Все минеться, потрібен лише час. У Козерогів буде вдалий період для побудови нових стосунків та романтичних пригод. Ваші дипломатичні якості будуть на висоті, однак уникайте шокуючих висловлювань.

ВОДОЛІЙ

Цього тижня Водоліїв огорне внутрішній спокій та бажання проаналізувати все своє минуле. Є високий шанс зробити правильні висновки та побачити, що ще донедавна втікало від вашого розуму. Астрологи рекомендують вам приймати чіткі рішення для того, аби ваші бажання зрушилися з мертвої точки. Наприкінці тижня можете сміливо братися за творчі справи, вирушати у мандрівки, заводити нові знайомства.

РИБИ Цього тижня у Риб в особистому житті не передбачається серйозних кардинальних змін. Вам всього лише треба вирішити домашні проблеми. Астрологи рекомендують більше часу приділити на ті цілі, які ви запланували ще на початку року і не встигли їх виконати. Якщо у вас буде додатковий час, зустріньтеся з друзями. Ви зможете познайомитися з цікавими і впливовими людьми, які допоможуть набагато швидше просунутися по кар’єрних сходах • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост