Закарпатка взяла кредит у банку, а чоловік повісився

«Ми купили у кредит побутову техніку, – розповідає Ірина. – Суму взяли досить велику – 56 тисяч • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Спочатку сплачували справно щомісяця. То був наш перший у житті кредит. Ніхто не підозрював нічого поганого. Але далів чоловік захворів, усі гроші йшли на лікування. Більше того, нам довелося взяти ще один кредит, бо ми не мали з чого виплачувати перший… а потім ще один – аби погасити другий, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Борги наростали з фантастичною швидкістю, а у Василя покращень не було. Із кожним днем йому ставало все гірше. Врешті-решт у нього діагностували рак. Думаю, спровокували ще більше це все нерви. А потім трапилося найстрашніше. Почувши діагноз, чоловік зламався повністю. Він розумів, що на лікування треба колосальні гроші, а родина їх не має. Аби не обтяжувати нас, він просто взяв і повісився. Я божеволіла від горя, залишившись одна. Після смерті чоловіка я продала будинок і купила однокімнатну квартиру. Лише так погасила борги. Зараз із двома синами живемо дуже скромно, та головне – нікому нічого не винні».

За словами жінки, вона знає ще декілька випадків, коли боргові зобов’язання зводили людей зі світу.

«Думаю, так банки підтримують один одного. Телефонують і пропонують перезичити гроші. Звісно, більшість не має таких багатих друзів, готових дати серйозну суму. Як наслідок – боржник іде в інший банк і бере інший кредит. Так діють майже всі відомі мені банки», – переконана Ірина.

Жінка стверджує, що людину морально розтоптують, лякають судами, в’язницею, помстою членам родини та масою різних неприємних речей. А щоб найняти адвоката, у більшості грошей немає… тож і не дивно, що шантажисти діють настільки нахабно і сміливо • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост