Явка в Ужгороді поки нижча, ніж у першому турі

Станом на 13:00 неділі, 22 листопада, на виборах міського голови в Ужгороді проголосувало 10 600 виборців.Явка склала 11,8% – це менше, ніж Ужгород показав у голосуванні в першому турі на місцевих виборах. Про це в коментарі Укрінформу повідомив представник осередку КВУ на Закарпатті Дмитро Тужанський.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

“Станом на 13:00 неділі, 22 листопада, на виборах міського голови проголосувало 10 600 виборців, що становить 11,8%. Це дані ТВК на основі інформації з 70 виборчих дільниць, які сьогодні працюють в Ужгороді. 25 жовтня станом на 13:00 проголосувало 15% ужгородських виборців”, – поінформував Тужанський.

За інформацією від спостерігачів Комітету виборців України, які працюють на виборах 22 листопада, зранку до обіду на дільницях не спостерігалося черг чи скупчень виборців, виборчий процес проходить без суттєвих порушень, утім з дрібними недотриманнями протиепідемічних заходів, як то відсутність захисних щитків у членів комісій чи захисних екранів на столах. Водночас, на відміну від першого туру, коли спостерігалися великі черги, на дільницях в Ужгороді встигають робити вологе прибирання та провітрювати приміщення, кажуть в закарпатському осередку КВУ • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост