Трирічний хлопчик проковтнув 19 іграшкових магнітів, які зробили дірку у його кишках

Трирічний хлопчик боровся за своє життя в реанімації, проковтнувши 19 іграшкових магнітів брата • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Малюк потрапив до лікарні після того, як йому стало погано. Батьки вважали, що це просто помилка, але медики виявили, що він сильно зневоднений, і відправили його на рентген, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Сканування виявило кілька маленьких магнітних куль у тілі дитинчати, і йому терміново зробили операцію. Магнітні кульки були від іграшки, з якою бавилися старші брати.

Реджі Ходжсон з Лінкольна проковтнув їх аж дев’ятнадцять, і вони опинились у чотирьох різних областях його тіла, що викликало пошкодження кишечника.

Хірургам вдалося вилучити всі магніти і зараз дитині краще.

Мама Реджі Мартіна розповіла:

«Моєму хлопчикові пощастило, що він все ще має кишечник. Ці безглузді дрібниці дуже небезпечні, і я б не хотіла, щоб хтось почувався так, як я останні кілька днів. Діти просто бавились і кому б могло спасти на думку, що син додумається до такого – проковтнути магніти!»

Матері довелося на кілька днів залишитися з сином у лікарні.

Через коронавірусні обмеження спати їй довелося на стільчику, аби бути поруч із сином.

«У відділенні інтенсивної терапії у мене є своя кімната, але це приблизно за п’ять хвилин ходьби від Реджі, тож він не поруч, якщо я лягаю спати. Мені біля нього не дозволили встановити висувне ліжко, тому я сиділа всю першу ніч на стільці, намагаючись спати. За останні кілька днів у мене були різні емоції, я просто хотіла обійняти свого чоловіка, бо дуже хотілося підтримки», – зізналася жінка.

Мартіна також закликала батьків бути обережними з іграшками, сказавши, що вони небезпечні • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост