Голодні і хворі, у тісних клітках серед фекалій. Поліція вилучила від заводчиці 12 собак

На жаль, нерідко тварин утримують у неналежних умовах, при чому роблять це нерідко ті, хто мав би їх найбільше оберігати – люди, які називаються заводчиками • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

При цьому вони нещадно експлуатують своїх домашніх улюбленців і знущаються над ними. Так трапилося у з жінкою, яка влаштувала вдома розплідник, але собаками зовсім не преймалася. Про неї дізналися зоозахисники і забили на сполох. Волонтери викликали поліцію і разом з правоохоронцями навідалися в гості до жінки з Фастова, пише  газета ЯСНО.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

У неї провели санкціонований обшук і врятували 12 собак, які жили у  неймовірно страшних умовах.

І хоча частину тварин вона спромоглася десь сховати, у неї вилучили чотирьох вівчарок, п’ять дорослих і трьох цуценят бульдогів.

Продавала вона разом зі спільницею і метисів чіхуахуа. Усі вони нещасні жили у крихтних клітках, де ледве могли поворухнутися. Про аусь активність собак і мови не могло бути, хоча мешкає так звана заводчиця у приватному секторі. Утім у дворі в неї кучугури сміття  всякого непотребу і місця для вигулу тварини не мають.

Жінка роками утримувала нещасних породистих собак в жахливих умовах. Цуценят вона продавала, заробляючи чималі кошти, хоча налякавшись від поліціантів, переконувала волонтерів, що цуценят роздавала безкоштовно. Тварини залишалися без їжі на кілька діб, не мали доступу до води, за ними не прибирали.

«Я годувала їх! Мівіну їм парю!» – виправдовувала себе вона перед поліцією. Просто страшно було дивитись на цих знедолених занедбаних тварин та їхню господиню.

У багатьох собак серйозні проблеми зі здоров’ям, частина загинули, оскільки їм вчасно не надавали ветеринарну допомогу.

Врятованих тварин волонтери відвезли до київської ветеринарної клініки для лікування і стерилізації. Після цього їх віддадуть у добрі руки • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост