Уже в середу Закарпаття може отримати нового голову ОДА, назвали аж двох кандидатів

Як стало відомо Першому.com.ua з власних джерел, в ОП розглядають заміну очільника Закарпатської обласної державної адміністраці Олексія Петрова.

Купи свіжий номер газети ЯСНО зараз!

Мова про заміну голови ОДА виникла через те, що місцеві вибори для Зе-команди, яку і представляє Олексій Петров, виявилися провальними.Єдиний обласний центр – Ужгород, де кандидат від “Слуги народу” міг перемогти, провладною партією був втрачений. Кандидат на посаду ужгородського міського голови від Зе-команди Віктор Щадей програв самовисуванцю Богдану Андріїву. Зазначимо, що вибори голів ОТГ та депутатів також для “Слуги народу” на Закарпатті не були вдалими.

Однією з імовірних кандидатур на посаду голови Закарпатської ОДА є Анатолій Полосков – бізнесмен та менеджер, директор виноробного комплексу “Чизай”, який вже минулого року розглядався Офісом Президента Зеленського на цю посаду, але тоді ставку було зроблено на підприємця з Мукачева Ігора Бондаренка.

Іншим кандидатом на посаду очільника Закарпатської області розглядають Мирослава Білецького – Директора товариства з обмеженою відповідальністю “Карпатські золоті горішки”. Член новоствореної політпартії області “Рідне Закарпаття”. Від партії до обласної ради пройшло 12 депутатів, серед яких і Мирослав Білецький .

Зазначається, Мирослав Золтанович набрав найбільшу кількість голосів (6668) на цьогорічних місцевих виборах.

Також відомо, що саме кандидатуру Мирослава Білецького підтримують чотири народні депутати від Закарпаття, які мають відношення до політсили «Рідне Закарпаття».

Є велика вірогідність того, що рішення про зміну голови ОДА може бути принято вже цієї середи, 25 листопада, на засіданні Кабінету міністрів України • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост