Про це ти прочитаєш тільки в газеті ЯСНО №48

Держава хоче вкласти у закарпатців Різдво

Є така американська комедія «Як Ґрінч украв Різдво». Сюжет базується на тому, що всі жителі містечка чекали на свято, крім Ґрінча, бо в нього були про цей день неприємні дитячі спогади. От він і взяв та вкрав у людей Різдво. Робив він це довго і вдалося здійснити задумане непросто, та потім дуже пошкодував і повернув. Ґрінч став добрий і полюбив весь світ… чого не можна сказати про український Уряд, який вже вкрав у нас Великдень, а тепер готується вкрасти Різдво. Далі – у газеті ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

Коронавірусна катастрофа і страшне залякування людей хворобами призводить до масового психозу

Закарпатців страшенно залякують коронавірусом. Під час мітингів перед ОДА, коли Ужгород віднесли до червоної зони, головний лікар обласної інфекційної лікарні Михайло Поляк весь час погрожував людям, які прийшли відстояти своє право на працю тим, що поведе їх на екскурсію до інфекційної лікарні. Мітигнарі засвистали його і кричали йому: «Ганьба»!» І правильно робили, бо якщо там справді коїться божевілля, це провина у першу чергу не хворих, а саме керівника медичної установи. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

В закарпатців відбирають право на повітря і роботу, штовхаючи людей на голод і безвихідь

Закарпатці задихаються у всіх значеннях слова. І не лише через примусове носіння масок. Не вистачає повітря і через те, що в людей агонія через блокування їхньої роботи, а відповідно – не дають працювати – не платять грошей. Навіть якщо вони заразяться коронавірусом, не матимуть із чого заплатити за дорожезне лікування. Відомо ж, що гуманні медики нічого безкоштовно не роблять. І це не лише закупівля препаратів, що коштує на добу 2-3 тисячі гривень, але й хабарі. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Вона не хотіла вагітніти, бо боялася, що зіпсує свою фігуру

 Сповідь ідеального чоловіка

Жінки часто хочуть зробити чоловіків такими, як їм зручно, при цьому не думають про їхні почуття. «Шліфують» характер партнера вони роками, а коли той дійсно зміниться, таким хижачкам стає нецікаво. Історією свого знайомого з газетою ЯСНО поділився ужгородець Микола Антоненко. Йому шкода чоловіка і він питає в читачів поради. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

А ти, курвалю мерзенний! – кричали селяни. – Скільки ще ґвалтуватимеш наших дівок!

Най цій горі убили чорта

Хто бачив у Карпатах Білого Слона? Задумувались, як він туди потрапив? А чи знаєте, де найголосніше співає вітрюган і водить хороводи з нечистою силою? А що в цьому місці зима вже у вересні? Кажуть, що тут Олекса Довбуш убив самого чорта!

Сьогодні газета ЯСНО здійснить сходження на Чорну гору, або як її це називають Піп Іван і загляне в першу в Україні космічну обсерваторію Білий Слон, зведену ще у 1938 році.

Жінка в захваті, що її чоловік до шлюбу мав зв’язки із 126 дівчатами

• Вони познайомилися на вечірці і спочатку вона його відшила

• До нього у неї були 4 партнери

• Після першої ж ночі вона залишилася в нього назавжди

• Пара зараз виховує двох дітей

Вона не проти визнати, що спала з чотирма чоловіками до зустрічі зі своїм коханим… та він побив усі рекорди… мав до неї 126 партнерок.

Вона навіть каже, що задоволена його “магічним числом”, оскільки зараз “пожинає переваги” його досвіду в ліжку. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

Дівчина відрізала ногу, яка їй не сподобалась і залишилась задоволеною

Дівчина вважає ампутацію ноги, яка їй не подобалась, кращим рішенням у своєму житті.

У 12 років у Лізи Шеєр лікарі виявили страшну недугу –  рак кісток, який вразив її праву ногу. Після видалення пухлини і дворічної хіміотерапії хвороба відступила, однак пошкоджена нога так і залишилася тонкою і слабкою. Дівчина намагалася ховати її від інших і 14 років ходила з ціпком. Більше – у газеті ЯСНО.

Чоловік наковтався шурупів заради тесту на COVID-19

У жовтні 36-річний чоловік прийшов на заправку і попросив викликати йому швидку, так як він проковтнув шурупи. Американець зробив це спеціально, тому що хотів пройти тестування на COVID-19, але не знайшов лікарні, де це можна зробити. Далі – у газеті ЯСНО.

Садист жорстоко вбив та зґвалтував мертву 22-річну дівчину

Страшна звістка про смерть 22-річної дівчини сколихнула спокійне життя невеликого містечка.

У ямі під блоками закинутої школи знайшли понівечене та напівоголене тіло 22-річної дівчини.

Її шукали добу – родичі та весь склад місцевої поліції. Як повідомляють «Надзвичайні новини», напередодні зникнення вона пішла на день народження до своєї подруги. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

31-річний чоловік облив кислотою 33-річну дружину, 15-річного пасинка та однорічну доньку

Ревнивий чоловік скоїв страшний злочин. Його заарештували після того, як він облив свою дружину та дітей кислотою.

31-річного чоловіка звинувачують у нападі на свою сім’ю. Його розлютило те, що жінка  повернулася додому пізніше, ніж зазвичай. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

25-річна жінка на очах шестирічної доньки вбила п’ятирічного сина, укутала тіло в ковдру і просиділа так всю ніч

25-річну Олену Дацюк підозрюють у вбивстві п’ятирічного сина, яке вона скоїла на очах у його шестирічної сестри.

Подробиці трагедії дізналися Факти.

Про те, що сталося щось жахливе, запідозрила голова села Віра Асауленко, яка і викликала поліцію. Вона розповіла, що син жінки Артем не прийшов в дитячий садок, а його сестра Діана була відсутня в школі. Також жінка нагадала, що Олену Дацюк півроку тому примусово відправляли в психіатричну лікарню. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

35-річна жінка облисіла після того, як їй встановили спіраль  проти небажаної вагітності

У Віри було довге густе волосся, але після народження дочки в 2008 році вона почала помічати, що воно випадає.

Їй поставили діагноз алопеція ареата – патологічне випадіння волосся в результаті пошкодження клітин кореневої системи волосся факторами імунного захисту.

35-річна жінка, що працює бухгалтером, змушена була цілий рік ходити у шапках чи кепках. Про це та більше – у газеті ЯСНО.

Дитині діагностували пухлину мозку, коли їй було всього кілька годин. Прогнозів на життя не давали, та вона вижила

24-річна жінка народила дочку, якій діагностували пухлину мозку всього кілька годин після появи на світ.

Лікарі попередили Стефані та її 29-річного партнера Даніеля Фрейзера, що їхня дитина може не вижити. Але всупереч шансам, хоробре немовля боролося за життя, маючи не одну, а дві пухлини мозку. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Моя 53-річна дружина в Інтернеті закрутила роман із 20-річним африканцем і постійно надсилає йому гроші

Що робити чоловікові, коли він викрив зраду дружини, але розлучатися з неї не хоче. А жінка постійно відправляє коханцю не лише оголені фото, але й гроші. Які заробляє її законний чоловік.

До газети ЯСНО звернувся закарпатець Микола з проханням допомогти знайти істину, оскільки його родина почала руйнуватись. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Моя колишня дружина чекає від мене дитину і я не знаю, чи говорити про це теперішній

Що робити чоловікові, коли він живе між минулим і теперішнім – не втрачає зв’язки і з колишньою жінкою, і в той же час має іншу? Усе було б добре. Якби колишня дружина не завагітніла від нього і тепер чоловіка мучить совість. Він не знає, що робити. До газети ЯСНО звернувся постійний читач Федір із проханням дати пораду. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

Одна зі студенток мого чоловіка закохалася в нього і пише йому щодня

Що робити, коли чоловік розумний і вродливий, а ще й постійно знаходиться між молодими дівчатами? При цьому дехто з них виявляє до нього неабиякі знаки уваги. До газети ЯСНО звернулася за карпатка Світлана. Жінка просить від читачів поради, бо каже, що на заваді її сімейному щастю нещодавно стала молода студентка. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост