Що відомо про Анатолія Полоскова, нового голову Закарпатської ОДА

З посади голови Закарпатської облдержадміністрації звільнили Олексія Петрова. На засіданні 25 листопада уряд схвалив нову кандидатуру очільника ОДА – 52-річного Анатолія Полоскова.

Полосков ніколи не працював у державних структурах

Полосков – директор виноробної компанії “Шато Чізай”. У виноробстві він вже більше ніж 20 років. Про це Полосков розповів під час представлення міністрам, інформує 24 канал.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

Новий очільник ОДА зазначив, що на Закарпатті проживає близько 30 років. Жодного досвіду роботи у держструктурах у нього немає. Народився у Росії, у Архангельську (це зазначено на його сторінці у Фейсбуці). Закінчив Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого.

Досвіду управління в державних органах або органах місцевого самоврядування у мене немає. Думаю, що це не буде дуже заважати моїй роботі, бо, по-перше, усьому треба вчитись, і, по-друге, багато процесів, які використовуються в бізнесі, можна застосувати і  в роботі голови ОДА, – зауважив Полосков.

Головні завдання нового очільника ОДА

Пріоритетним завданням на посаді Полосков назвав боротьбу з коронавірусом. Зокрема, він зауважив, що лише 40% ліжок у лікарнях забезпечені киснем. Саме цю проблему новий голова ОДА має намір вирішувати спочатку.

Також Полосков займатиметься розбудовою доріг в регіоні.

Що відомо про звільнення Олексія Петрова?

Петров пробув на посаді голови Закарпатської ОДА протягом 6 місяців. За інформацією ЗМІ, кандидатуру Петрова називають ймовірною на посаду голови Закарпатської облради • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост