12-річна дівчина вкрала 46 тисяч гривень від закарпатки, які та збирала на операцію дитини

За фактом крадіжки гаманця на Хустщині поліція відкрила кримінальне провадження. Викрадені гроші поліцейські повернули потерпілим. У справі триває досудове розслідування

До поліції звернулася жителька Хустського району, яка повідомила, що у неї викрали гаманець, у якому знаходилися 46 тисяч 600 гривень. Жінка розповіла поліцейським, що ці кошти родина заощаджувала на операцію малолітній дитині. 

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

Того дня потерпіла зняла з рахунку вказані кошти, після чого зайшла до місцевого магазину. Саме там її й обікрали. 

Поліцейські провели ряд заходів, опрацювали записи камер відеоспостереження та вже за дві години розшукали особу, причетну до крадіжки – 12-річну місцеву жительку. 

Завдяки оперативному реагуванню поліцейських, потерпілим повернуто викрадені кошти майже в повному обсязі. Дівчина встигла витратити 600 гривень з усієї суми. 

Наразі дізнавачі проводять досудове розслідування за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про застосування щодо малолітньої дівчини заходів виховного характеру, – повідомили у відділі комунікації  поліції Закарпаття  • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост