Каральні методи роботи столиці повністю підірвали авторитет Слуг на Закарпатті

Чомусь у нас жорстко стежать за роботою ринків на свіжому повітрі, як було з ринком на Краснодонців, і всіляко сприяють роботі супермаркетів, де більша ймовірність заражень, та й продукція в основному не є здоровою – більшість продуктів нашпиговані хімією, оброблені невідомо чим • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

І це ні для кого не секрет, останнім часом це активно висвітлюють центральні телеканали, показуючи ковбасу без м’яса і масло без молока, із антибіотиками та багато іншого, пише  газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

Така їжа підриває здоров’я. А наша нібито держава нібито всіляко дбає саме про здоров’я українців. Як – ми бачимо самі. Та й не коронавірусом єдиним живуть закарпатці. У них ще маса інших хвороб, про які всі забувають, це й інфаркти та інсульти (у цьому плані ми є лідерами в Україні), і рак, і діабет, і багато інших набагато страшніших і масовіших за ковід недугів… але повернемось до виборів.

Якщо працювати магазинам, кафе, театрам, кінотеатрам та іншим закладам не дозволяли, то зустрічі з виборцями ніхто не відміняв. І на них приходили в основному пенсіонери, люди, що відносяться до групи ризику. Чомусь у Києві про здоров’я цих людей ніхто не думав. Де був коронавірус під час таких акцій? Чи він є настільки розумною істотою, що в одні місця (наприклад, у магазини одягу чи церкви) проникає, а політиків обминає? Хіба такою повинна бути справжня турбота держави про людей?

Хіба не можна було зробити в Ужгороді вибори в один тур і оголосити переможцем того, хто набрав більше голосів 25 жовтня. Адже все одно картина не змінилася. І тоді, і в другому турі лідирував Богдан Андріїв. І підтвердженням цьому є надзвичайно низька явка виборців на дільниці. Про це повідомили в Ужгородській територіальній виборчій комісії. Там зазначили, що явка на виборах склала менше 28%, тобто мера Ужгорода обрали менше 15% від усіх виборців, віддавши за нього 12 869 голосів (тоді як за Віктора Щадея – 11 452 голоси) • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост