25-річна жінка на очах у доньки вбила п’ятирічного сина, укутала тіло в ковдру і просиділа так усю ніч

25-річну Олену Дацюк підозрюють у вбивстві п’ятирічного сина, яке вона скоїла на очах у його шестирічної сестри • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Подробиці трагедії дізналися «Факти», пише  газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

Про те, що сталося щось жахливе, запідозрила голова села Віра Асауленко, яка і викликала поліцію. Вона розповіла, що син жінки Артем не прийшов в дитячий садок, а його сестра Діана була відсутня в школі. Також жінка нагадала, що Олену Дацюк пів року тому примусово відправляли в психіатричну лікарню.

Оперативники, зайшовши в будинок, побачили, що мати сидить на ліжку з дитиною, загорнутою в ковдру, і дивиться в одну точку.

«Коли ми зайшли в будинок, Олена не була агресивною. Нас найбільше вразила дівчинка, яка сиділа поруч на підлозі, дочка Олени. Дівчинка навіть не відреагувала на те, що увійшли правоохоронці. Дитину відразу ж вивели з дому. Намагалися розпитати матір, що сталося, але та мовчала. Тільки коли виводили її на вулицю, сказала, що її син нібито впав з другого ярусу ліжка», – розповіли в поліції.

Трагедія сталася у селі Соболівка Вінницької області.

Маленька Діана зізналася поліціянтам, що її мати обдерла шпалери зі стінки, а потім звинуватила в цьому сина Артема.

«Тоді жінка повалила дитину на підлогу, загорнула йому руки назад і сіла на нього зверху. Вона почала щосили бити сина головою об підлогу, поки той не затих. Хлопчик помер задовго до приїзду «швидкої». Річ у тому, що все це сталося ще напередодні ввечері. Побачивши, що дитина померла, Олена загорнула його в ковдру, поклала собі на коліна і так просиділа майже добу», – розповіли в поліції.

«Олена начебто була хорошою мамою. Діти доглянуті, чистенькі. Малюки були дружні. Діана дуже любила молодшого братика і часто доглядала за ним, як доросла», – розповів мешканка Соболівки Дарина про сім’ю Дацюк  • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост