Гороскоп від закарпатської ворожілі Цилі. 7 – 13 грудня 2020 року. Здоров’я, любов, гроші

Циля – закарпатська ворожіля, яка живе під густим пралісом. Від природи вона отримує свою силу та мудрість. У горах вона ближча до неба, що дає їй ясність думок. Ворожка запропонувала газеті ЯСНО унікальний гороскоп, складений не лише за рухом зірок, але й за сприяння стихій, за допомогою яких вона лікує та передбачає майбутнє. Такий гороскоп ви не знайдете більше ніде.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

ОВЕН

Цього тижня зірки радять Овнам сміливо змінювати сферу діяльності – це піде лише на користь. Будь-які нові починання принесуть тобі як моральне задоволення, так і фінансові дивіденди. Також зараз вдалий час для того, щоб щиро поговорити з рідною людиною та розповісти про все, що накипіло на душі.

ТІЛЕЦЬ

Наступні 7 днів будуть для тебе дуже активними та насиченими: зустрічі, поїздки, світські заходи та нові задачі на роботі – вільного часу майже не залишиться. Втім у витратах краще проявити помірність, адже зараз гроші витрачатимуться на дрібниці аж надто непомітно.

БЛИЗНЮКИ

Цього тижня Близнюки будуть просто фонтанувати енергією та ідеями, і це принесе їм відмінний результат. Астрологи кажуть, що є великі шанси отримати пропозицію, про яку вже давно мрієш. Хороші новини чекають на тебе і на особистому фронті.

РАК

Настав час прислухатися до свого організму: можливо, він сигналізує про необхідність зробити паузу і трішки відпочити. Займися своїм здоров’ям, зверни увагу на харчування та запишися у спортзал. А головне, настав час позбутися шкідливих звичок: зараз це буде не так уже складно зробити – зірки допоможуть!

ЛЕВ

Хтось із твого оточення планує використати твої знання та навички в корисливих цілях. Тож будь уважніше, не піддавайтеся на провокації та перевіряйте усю інформацію, яка до тебе надходить.

ДІВА

Діви матимуть цього тижня шалений успіх! У будні тобі вдасться втілити в життя всі свої плани. А в суботу та неділю на тебе чекає ціла купа приємних подій і сюрпризів. Головне – дочекатися.

ТЕРЕЗИ

У понеділок та вівторок можливі конфлікти вдома або в офісі, але вже з середи ситуація зміниться на краще. До кінця тижні тобі вдасться вирішити всі проблеми. А от у вихідні зірки радять Терезам добре відпочити і відновити втрачені сили.

 СКОРПІОН

Навіть не намагайся розпланувати цей тиждень буквально по хвилинах. Адже у твій розмірений ритм життя несподівано вклиниться неочікувана подія, яка може розвернути все на 180 градусів. Можливо, доведеться шукати нові шляхи та напрямки руху.

СТРІЛЕЦЬ

Наступні 5 днів всю енергію ти будеш віддавати робочим проектам, тому на вихідних зірки наполегливо рекомендують відкласти всі справи та добре відпочити. Прогуляйся на свіжому повітрі, сходи в музей або подивись цікаве кіно.

КОЗЕРІГ

Цей тиждень принесе Козерогам нові враження і корисні життєві уроки. Варто бути пильним, адже можна зіткнутися з обманом та підступністю з боку знайомих. Остерігайтеся крадіжок!

ВОДОЛІЙ

Є ризик, що зараз ти неправильно оцінюєш ситуацію навколо, і це може  потягнути за собою не найкращі наслідки. Тож прислухайтеся до інтуїції та не йди врозріз із власними принципами.

РИБИ

Цей тиждень не принесе тобі особливих сюрпризів. Намагайся більше довіряти людям – не варто шукати у всьому прихований сенс. Адже не всі оточуючі бажають тобі зла. Просто насолоджуйтеся початком зими та запасайся силами перед новими грандіозними звершеннями • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост