Моя 53-річна дружина в Інтернеті закрутила роман із 20-річним африканцем і постійно надсилає йому гроші

Що робити чоловікові, коли він викрив зраду дружини, але розлучатися з неї не хоче. А жінка постійно відправляє коханцю не лише оголені фото, але й гроші, які заробляє її законний чоловік • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

До газети ЯСНО звернувся закарпатець Микола з проханням допомогти знайти істину, оскільки його родина почала руйнуватись.

Із дружиною ми прожили разом майже 30 років. Вона народила мені трьох прекрасних дітей. Зараз вони всі вже дорослі. Старші дві доньки заміжні, а син учиться в університеті, пише  газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

Жили ми добре, але зароблянням грошей завжди займався я один. Часто їздив на заробітки, бо постійної роботи вдома не мав. Моя ж Валентина весь час сиділа вдома.

Нещодавно я дізнався про неї дещо таке, що зруйнувало сімейне щастя.

Якось їй зателефонувала подруга, і я взяв її телефон, бо вона була у ванній. Поговорив із Анною і подивився листування в соцмережі. Там натрапив на листування жінки з якимось хлопцем. Господи, що вона йому писала! Краще б я цього не читав. Вона переконувала, що кохає його, що він – зміст її життя. Спілкуються вони вже більше року. Як я зрозумів, познайомились у Інтернеті, коли я був у Чехії. Вона надсилала йому свої оголені фото, вони багато говорили у відеочаті. Побачив я і його фотографії. Це молодий чорнявий хлопець, особисто мені зовсім не сподобався, та Валю, видно, потягнуло на екзотику.

Хлопчину звати Давид. Він теж закидав її знімками своїх геніталій і, підозрюю, їй це подобається.

Та й це ще не все. Найстрашніше з’ясувалося далі. Цей молодик шантажував мою дружину. Він погрожував виставити в Інтернеті її інтимні фото, якщо вона не перекине йому на картку гроші. Спочатку просив 500 доларів, потім 1000. І вона йому надсилала. Мені говорила, що серйозно захворіла, що їй потрібні кошти на лікування,  сама спонсорувала молодого коханця.

Просто не вкладається в голову, до чого вона докотилася. Я б ніколи не міг подумати, що моя Валентина може мені так жорстоко зраджувати, що може так нахабно брехати. Я розповів їй про те, що дізнався, а вона ще й почала на мене кричати, мовляв, яке я право мав читати чуже листування. Так, я зробив неправильно. Але чи чесною була до мене вона? Зараз наші стосунки дуже натягнуті. Ми спимо у різних кімнатах і майже не розмовляємо. Утім я не хочу розлучатися. Я все одно її кохаю. Порадьте, будь-ласка, як мені вчинити… Чи вибачити дружину і на все закрити очі. Чи усе ж піти від неї? Я не впевнений, що зрада не повториться. Навіть сумніваюсь, що коханець у неї один. Телефон тепер вона від мене ховає, подивитись, що там відбувається, у мене немає можливості. Але сумніви і різні підозри розривають мою свідомість… я страшенно ревную Валентину і не знаю, як жити з цим відчуттям • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост