Садист жорстоко вбив, а потім зґвалтував уже мертву 22-річну дівчину

Страшна звістка про смерть 22-річної дівчини сколихнула спокійне життя невеликого містечка • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

У ямі під блоками закинутої школи знайшли понівечене та напівоголене тіло 22-річної дівчини, пише  газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

Її шукали добу – родичі та весь склад місцевої поліції. Як повідомляють «Надзвичайні новини», напередодні зникнення вона пішла на день народження до своєї подруги.

«Вона просто вийшла і не дійшла – це все, що ми знали», – запевнили рідні.

Поліцейські знайшли Ольгу і жахнулися. Це була просто страшна картина. Понівечене та майже голе тіло лежало в закинутій вигрібній ямі.

«За обставинами при спілкуванні з поліцейськими стало відомо, що дівчина напередодні була на дні народження у своєї подруги, – наголосив керівник поліції Роман Казьяков. – Близько опівночі вона попрямувала додому. Почалися пошуки, в результаті яких було виявлено тіло у ямі під блоками на території закинутої школи».

Із дня народження Оля йшла звичною для себе дорогою. Але додому вона так і не потрапила живою. За допомогою камер спостереження правоохоронці простежили маршрут, яким вона прямувала тієї страшної ночі і помітили моторошні деталі. З’ясувалося, що бідолашну весь час переслідував якийсь загадковий чоловік.

«Кажуть, що ходив іще за однією дівчиною, – говорить знайома померлої Людмила. – Але вона його побачила – і він утік».

Біля дитячого майданчика просто під вікнами багатоповерхівки неадекват наздогнав Ольгу, вдарив по голові цеглиною та поволік за високий паркан. Уже там він знущався, катував та душив жертву, що просто не вкладається в голові. А наостанок нелюд зґвалтував уже мертву дівчину і викинув понівечене тіло в закинуту вигрібну яму.

«Ми зранку йшли з дітьми у школу, – пригадує Олена. І побачили, що поруч загороджено було . Так зрозуміли, що тут щось трапилось. Уже потім люди сказали, що вбили Олечку, що цеглою її прибили».

«Чула, що її зґвалтували, – додає Людмила, що теж налякана подіями. – Говорили, що руки-ноги їй поламав. І гаманець її знайшли. Дуже страшно!»

Поліція кинулася шукати кривдника, але він наче в повітрі розчинився. А місцеві, подія ж трапилася у містечку Мала Виска на Кіровоградщині, боялися навіть на вулицю виходити.

«Стемніє, усі позакриваються і сидять по хатах», – уточнює Ганна, що живе неподалік місця трагедії.

«Люди сюди ходять, діти зі школи йдуть. Страшно за них», – підтверджує її слова Людмила.

Аж на п’ятий день після кривавої розправи над Ольгою нелюда таки спіймали. Ним виявився житель сусіднього району, 24-річний Роман • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост