Одна зі студенток мого чоловіка закохалася в нього і пише йому щодня

Що робити, коли чоловік розумний і вродливий, а ще й постійно знаходиться між молодими дівчатами? При цьому дехто з них виявляє до нього неабиякі знаки уваги. До газети ЯСНО звернулася закарпатка Світлана. Жінка просить у читачів поради, бо каже, що на заваді її сімейному щастю нещодавно стала молода студентка • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

Мені 32 роки, Богдану – 35. Разом ми ще зі студентських років. Це було велике взаємне кохання, і одразу після отримання мною диплому ми одружились. У нас є семирічна донька, і загалом чоловік – хороший сім’янин. Він турботливий батько, а я мала б гріх, якби сказала про нього хоч одне погане слово, пише  газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

Та не все у нас так уже райдужно. Проблема в тому, що він працює викладачем і завжди знаходиться між молоддю. Я знаю, що дівчатам він подобається, бо хоч і набагато за них старший, але дуже вродливий і вихований. Саме це і є найбільшою моєю проблемою.

Якось нещодавно я почула, що йому хтось телефонує. Він вийшов на балкон говорити. Я спитала, хто то, відповів, що студентка. За його словами, вона просто консультувалася, бо не дуже розуміє деякі теми.

Та днями я заглянула в його телефон і побачила таке, від чого у мене відвисла щелепа. Якась дівуля просто завалює мого Богдана різними любовними повідомленнями. Надсилає йому еротичні фото і постійно просить зустрітися. Він поводиться стримано, просить її взятись за розум, озирнутися довкола, звернути увагу на своїх однолітків, каже, що має родину, що в нього є донька. Утім ця дівка не розуміє… вона все одно пише і пише. Розумію, що це просто одна зі студенток. Усвідомлюю, що йому байдуже, але дивує, чому коли вона телефонувала, він вийшов з кімнати і чому мені чесно не розповів про неї все, як є.

Я й довіряю йому. І в той же час закрадаються в голову сумніви: а що коливона таки його звабить, вкраде з родини. Та й таких, як ця, може бути і більше… не всі ж пишуть любовні послання.

 Я не знаю, що мені робити. Чи поговорити з чоловіком, чи зробити вигляд, що нічого не знаю? Порадьте, будь ласка, як зберегти родину і при цьому не відвернути від себе чоловіка • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост