Чоловік облив кислотою 33-річну дружину, 15-річного пасинка та однорічну доньку

Ревнивого чоловіка заарештували після того, як він облив своїх дружину та дітей кислотою • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО •

31-річного чоловіка звинувачують у нападі на свою сім’ю. Його розлютило те, що жінка  повернулася додому пізніше, ніж зазвичай, пише  газета ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

Стверджується, що Василь  звинуватив свою дружину, 33-річну Валентину Печку, у романі з іншим, після того як вона пізно привела своїх дітей додому з будинку їхньої бабусі.

Розлючений чоловік схопив пляшку кислоти та кинув її над своєю дружиною та донечкою. Подія трапилася у Миколаєві.

Маленька Оленка  зараз бореться за своє життя, перебуваючи в стані медичної коми. Вона отримала важкі опіки голови, обличчя та кінцівок, а обличчя Валентини спотворене з лівого боку.

Родичка жінки повідомила місцевим ЗМІ, що Валентина повела дітей до бабусі в суботу перед нападом. Жінки засиділися довше, ніж зазвичай, і Валя повернулися додому пізно, – пояснила вона. – Коли жінка увійшла до квартири, розлючений Василь, який на той час був нібито п’яним, звинуватив її у романі з іншим. Він почав сваритися, а потім вийшов на балкон і схопив пляшку кислоти. Потім підійшов до Валентини ззаду і покликав її. Коли вона обернулася, облив її обличчя рідиною. На цей момент Валентина тримала на руках однорічну доньку. Кислота потрапила і на дитину»

15-річний син Валентини Ігор мужньо спробував захистити маму від жорстокого поводження.

Син від попереднього шлюбу жінки відштовхнув Василя. Та чоловік у відповідь облив кислотою і його.

Незважаючи на важке поранення та серйозні опіки підборіддя, шиї та грудної клітини, хлопець встиг зателефонувати у «швидку».

Постраждалих доставили до лікарні з хімічними опіками першого, другого та третього ступенів.

Найбільше дісталося однорічній Олені. Дитина  потрапила до реанімаційного відділення у стані опікового шоку. Її ввели у стан медикаментозної коми.

Прессекретар Миколаївської дитячої лікарні Ірина Зінкіна розповіла, що дитина перебуває у важкому стані, що загрожує життю.

У матері дітей діагностували важкі опіки обличчя, рук та верхньої частини тіла.

Василь, зловмисник, намагався втекти з місця події, проте його схопили сусіди та передали в поліцію • Ціла стаття надрукована в газеті ЯСНО • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост