Чехи теж не витримують карантин, У Празі почалися протести

Кілька десятків представників бізнесменів і торговців вирушили на знак протесту проти влади вранці у вівторок, 1 грудня. Він не погоджується зі стилем управління та прийняття рішень нинішньої коаліції YES та CSSD. Вони зазначають, що уряд Андрея Бабіша (ANO) хоче лише зміцнити свою владу і недостатньо допоміг підприємцям під час коронавірусу. Хресна хода має пройти маршрут від пам’ятника Другому Опору в парку у Кларові до урядового офісу. Захід був скликаний Бізнес профспілками, пише чеське видання blesk.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

За словами голови Комітету ділових спілок Радоміла Бабека, уряд діє хаотично, неефективно та безжально щодо громадян Чехії протягом усієї коронарної кризи, її весняних та осінніх хвиль.

” Уряд не зробив нічого для запобігання захворювань та непотрібної смерті людей з найбільш вразливої ​​групи літніх та хворих. Уряд приховує свою нездатність приймати раптові рішення, змінювати правила щодня, наказувати і забороняти за підтримки надзвичайного стану “, – сказав Бабек перед протестом.

За його словами, уряд переклав економічний тягар коронавірусної кризи на дрібних підприємців та індивідуальних підприємців, які не є або не можуть виконувати свою роботу, а отже, часто не мають доходу, тоді як допомога дрібним підприємцям та індивідуальним підприємцям є дуже обмеженою та суворо обумовленою • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост