Жінка захотіла повернути чоловіка і передумала . Причиною став фалоімітатор

Мешканка Санкт-Петербурга захотіла стягнути мільйон рублів з ворожки, яка не змогла повернути їй кинув її чоловіка. Про це повідомила об’єднана прес-служба судів міста в Telegram-каналі.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

У березні 2020 роки від Марії пішов чоловік. Через два місяці росіянка звернулася до ворожки Алли, яка пообіцяла їй повернути чоловіка за 50 тисяч рублів. Алла запевнила, що чоловік повернеться до Марії через два тижні, якщо вона буде виконувати спеціальний ритуал. Щовечора кинута дружина повинна була запалювати дві свічки і зближувати та розсовувати їх, представляючи чоловіка поруч. На столі поруч з його фотографією слід було покласти фалоімітатор. Після цього Марія повинна була взяти його і «виконати деякі вправи інтимного характеру».

Однак чоловік до Марії не повернувся. Вона подала на ворожку в суд з вимогою повернути їй 50 тисяч рублів і відшкодувати моральну шкоду в розмірі одного мільйона рублів. Як з’ясувалося, Марія не виконувала другу частину ритуалу з фалоімітатором, тому що у неї його не було. Вона попросила відкласти процес, вирішивши дати шанс ворожці.

На наступному судовому засіданні Марія відмовилася від позову. Вона пояснила, що чоловік до неї так і не повернувся, але вона вдячна ворожці за другу частину ритуалу. Завдяки фалоімітатору Марія зрозуміла, що чоловік не вартий її страждань, і повертати його не потрібно • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост