Коли ужгородські правоохоронці потрапили у квартиру, то побачили жінку на підлозі. За її словами, вона нерухомо провела понад добу

Літня мешканка обласного центру впала вдома і знепритомніла. Коли вона опритомніла, то зрозуміла що не може рухатися 

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

До правооохоронців Ужгорода надійшов виклик проте, що з однієї з квартир у багатоповерхівці на Академіка Корольова лунають заклики про допомогу. Про це йдеться у повідомленні патрульної поліції, пише Depo.Закарпаття.

Правоохоронці прибули на місце, проте спершу не могли зрозуміти звідки кличуть на допомогу. Патрульні почали стукати у квартири на 3-му та 4-му поверхах і швидко знайшли потрібну оселю. У ній живе літня жінка, що має проблеми  із серцем. Про це розповіли сусіди. 

Патрульним довелося лізти через балкон сусідів на 4-му поверсі, щоб дістатися до потерпілої. Коли правоохоронці потрапили у квартиру, то побачили жінку на землі. За її словами, вона нерухомо провела понад добу. Жінка впала і вочевидь зламала плече, тож не могла рухатися, щоб дотягнутися до теелфону. 

Патрульні викликали швидку допомогу, щоб лікарі оглянули потерпілу • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост