На Львівщині дівчина звинуватила поліцейських у тому, що вони її зґвалтували й викинули з 5-го поверху

Мешканка Львівської області, яка випала з п’ятого поверху, звинуватила поліцейських у тому, що вони її побили, зґвалтували й викинули з вікна.

Про цю історію розповіли в сюжеті ТСН. Після падіння дівчина дивом вижила.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

За словами матері 27-річної Марії Кльоп, дочка розповіла, що її зґвалтували поліцейські й навіть назвала прізвища та посади своїх кривдників. Нібито двоє з них – керівники місцевого управління карного розшуку.

Дівчина працювала офіціанткою в придорожньому кафе в Стрию і знала поліцейських, оскільки вони нібито “кришують повій”.

Мати написала заяву в поліцію. Вона стверджує, що на тілі дочки є сліди побоїв, а сварку в квартирі чув чоловік, у якого дівчина знімала житло.

Щоправда, журналістам він заявив, що того дня нічого не чув і в приміщенні була тільки його квартиронаймачка.

Керівник Стрийського відділу поліції Микола Луговий розповів, що відразу почали перевіряти інформацію про можливий злочин. Виявилося, що перша людина, яку назвала сім’я потерпілих, це справді співробітник поліції, але він же виїжджав на виклик через падіння жінки.

“Посада, на яку вказує потерпіла, обіймає поліцейський, який цього дня був у відрядженні, інші – не існують узагалі”, – сказав Луговий.

Нині постраждала перебуває в стабільному стані в лікарні.

Провести медичне дослідження синців і з’ясувати, чи була Марія справді зґвалтована, повинні судово-медичні експерти.

За словами родичів потерпілої, вони звернулися з такою заявою до поліції кілька днів тому • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост