Про це ти прочитаєш тільки в газеті ЯСНО №49

Скільки для українців коштуватиме вакцина від коронавірусу і які побічні дії вона може спричинити

Масова істерія довкола коронавірусу в Україні триває, хоча у світі вже проходять випробування ряду вакцин. Першою в цьому плані була Британія і її щеплення можуть виявитись найбільш ефективними. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

• Золотце, купи свіжий номер газети ЯСНО

Українські жінки масово об’їдаються

Кожна четверта має зайву вагу і стає тягарем для родини і держави

Під час пандемії 31 % українців обжиралися і набрали зайву вагу та нових хвороб. Про це свідчить результат опитування компанії Active Group. Це багато для і так товстого населення, коли 25 % українок і 15% українців страждають ожирінням. В Європі ми потрапили до ганебної лідерської десятки товстунів і доганяємо найтовстіші країни, такі як Англія, де цей показник сягає 30 %.

Це й не дивно, адже в раціоні наших земляків королевою столу є відбивна з свинини у панірувальних сухарях, жирний шматок бекону, напівфабрикати із супермаркетів, піца, макарони, зовсім мала кількість овочів та фруктів, але занадто багато борошна, цукру та жирів. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

16-річну закарпатку вітчим ґвалтував із 12 років. Від чого ж вона померла: від побоїв чи від коронавірусу

На Закарпатті таємниче померла 16-річна дівчина. Після смерті знайомі родини опублікували у соцмережі повідомлення, що її вбив вітчим, але лікарі поставили діагноз ковід і таким чином винний не понесе покарання за вчинене.

Тож миттєва смерть школярки – убивство чи коронавірус? Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

Дочка сільського священника працює повією у Європі

Часто занадто суворе виховання дитини викликає у неї зворотну реакцію і протести. Що робити, коли сім’я  священника змушує доньку годинами на колінах молитися, одягати довжелезні до п’ят спідниці, завивати голову у хустку по неділях до церкви, завжди плести собі коси, а їй хочеться жити так, як інші дівчата, бо ж у школі над нею глузують однолітки? Вирвавшись на волю, ця людина починає протестувати усьому світу і більше ніколи не бажає повертатись додому. Свою страшну сповідь газеті ЯСНО розповіла Ірина. Вона жила в глухому закарпатському селі, а зараз у Чехії підробляє повією і не хоче бачити свого батька. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

14-річна дівчина народила сина і засунула в морозилку, щоб помер, бо боялася розповісти батькам

Школярка приховувала від усіх свою вагітність, а потім  народила хлопчика, поставила його в морозильну камеру в гаражі, щоб він помер.

Дівчинку звати Анастасія. Їй 14 років і вона каже, що надто боялася розповісти батькам про вагітність. Саме через це, мовляв, засунула немовля в поліетиленовий пакет і помістила його в морозилку, аби дитинча померло. Про це та більше – у газеті ЯСНО.

24-річна жінка намагалася продати свого новонародженого сина за 182 тисячі гривень, щоб оплатити догляд за мамою

Жінка каже, що виною всьому є зубожіння через пандемію і виправдовується тим, що їй потрібні були гроші на лікування матері.

Продавала власне дитя українка у Росії.

Валентині Макусі загрожує реальний тюремний строк за такий нелюдський вчинок. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

Жінка займалася сексом з пітбулем, а потім на повідку повісила своїх двох дітей

Вона поводилася як безсердечна тварина. Та де там тварина. Тварини набагато кращі і на таке не здатні. Вона – нелюд, просто якась істота, якій немає виправдання.

Матір-збоченку Лізу Беркс звинувачують у вбивстві своїх дітей двічі після зоофільного сексу з домашнім собакою. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

49-річна мукачівка хотіла розрізати пакет із пральним порошком, але зарізала 61-річного чоловіка

Страшне вбивство сталося о 1 годині ночі 10 лютого у Мукачеві. Біди не передбачало ніщо. Спокійне закарпатське містечко давно вже спало. Та в одній із закарпатських родин розгорівся п’яний конфлікт. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

На студентку напав грабіжник, хотів зґвалтувати. Вона не розгубилась, відкусила йому статевий орган

Бувають же дівчата молодці, що вміють за себе постояти! Неймовірно тішить, що дехто вміє гідно вийти навіть із найскладнішої ситуації. Як от ця дівчина.

На24-річну Джастіну Донкер з Гани вдома напав озброєний грабіжник, який хотів її зґвалтувати. Коли він змусив її до орального сексу, молодиця не чинила опору, але обвела довкола пальця  нахабу – взяла й відкусила його член. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

82-річна закарпатка виїхала до Праги і виходить заміж за 36-річного земляка

• Незабаром пара планує одружитися

• Між закоханими різниця у віці – 46 років

• 62-річний син Ірини каже, що Іван годиться матері в онуки

• Через 10 хвилин після знайомства на першому ж побаченні пара опинилася в ліжку

Ірина все життя прожила в Ужгороді. Мала родину, була добре забезпеченою. Її чоловік був чиновником, добре заробляв. Сама ж жінка працювала керівником виробництва на одному з заводів. У подружжя був єдиний син, якого Ірина народила дуже молодою – у 20 років. Із Василем познайомились в університеті, коли побралися – обом було по 19. Виховувати дитину допомагали Ірині батьки. Її мати сиділа з Володимиром, навіть звільнилася з роботи, аби тільки донька із зятем могли спокійно вчитися. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Закохалася у хлопця, а виявилося, що то – брат

Що робити, коли дівчина між парою спалахує пристрасне почуття, але бути разом вони не можуть. І найгірше, що найрідніші люди при цьому всіляко відговорюють від стосунків, але приховують правду. До газети ЯСНО звернулася 23-річна Яна. Дівчина розповіла про любовну трагедію у своєму житті. Більше – у газеті ЯСНО.

Жінка віддала на усиновлення дочку, а коли дівчина виросла, вирішила її собі повернути

Коли Адріана звагітніла, була ще студенткою університету, не могла, як каже сама, собі дозволити виховувати дитину.

Хоча вона колись мріяла стати мамою, усе ж прийняла страшне рішення віддати дитину.

 “Я завжди мріяла стати мамою одного разу. Просто тоді не була готовою, – заявила вона. – Після кількох місяців страждань над своїм вибором, я прийняла важке для себе рішення – віддати доньку на усиновлення. Моєю єдиною втіхою була обіцянка, яку дали прийомні батьки, що вони будуть тримати мою дочку поруч і купати її в безумовній любові”. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

12-річна школярка каже, що в неї алергія на воду і душ може її вбити

Дівчинка запевняє, що змушена відмовитися від плавання, адже в неї така сильна алергія на воду, що для неї небезпечним є не лише душ, але навіть піт чи сльози. Вона боїться навіть заплакати.

12-річна Даніелла розповідає, що рік тому їй діагностували рідкісне захворювання аквагенну кропив’янку – стан, яким, як вважають, страждають менше 100 людей у світі. Раніше дівчинка активно плавала, але щось пішло не так. У неї на тілі щоразу, коли вона контактувала з водою з’являвся сверблячий болісний висип. Найцікавіше – у газеті ЯСНО.

Садист-господар вибив лабрадору обидва ока, морив голодом та довів до напівсмерті

Просто не віриться, що люди на таке здатні, та ще й зі своїм собакою. Нелюд познущався над невинним лабрадором, довів собаку до напівсмерті. Добре, що знайшлися зоозахисники, які взялися виходжувати тварину…

Лабрадор втратив обидва ока через жорстоке поводження власника. Тварину у шкуродера забрала знайома, але через перенесені знущання вона навряд чи зможе видужати. Неймовірно цікаві деталі – у газеті ЯСНО.

У чотирирічного хлопчика від коронавірусу померли обоє батьків

Маленький Рейден Гонсалес із Сан-Антоніо, штат Техас, вперше втратив свого батька Адана (33) у червні до того, як у жовтні померла 29-річна мама Марія.

Зараз він живе зі своєю бабусею Розою по материнській лізі.

Волонтери відкрили рахунок, щоб допомогти родині.

Хлопчик пережив велике потрясіння, втративши за короткий час обох батьків.

На початку цього року один у батька малюка виявили позитивний результат на Covid-19. Далі – у газеті ЯСНО.

Собаці, народженій без передніх лап, відрізали одну задню, але вона знову учиться ходити

Собаці на ім’я Ореол ампутували одну із задніх лап через проблеми зі здоров’ям, але власник притулку для тварин прийшов на допомогу після того, як знайшов їй пару протезів, щоб вона могла почати ходити. Більше – у газеті ЯСНО.

Жінка народилася без матки, їй сказали, що ніколи не зможе мати дітей,  але вона таки стала мамою

Дівчина про страшну новину дізналася у 16-річному віці. Їй лікарі повідомили, що вона народилася без матки і перспектива материнства у неї дуже сумнівна.

Кітті Каннінгем з Британії дуже важко сприйняла звістку, довго не могла змиритися, але згодом знайшла вихід з ситуації. Нещодавно вона повідомила, що стала матір’ю. І допомогла їй у ньому дівчина Джемма, що виступила сурогатною мамою і виносила дитя. Вражаючі деталі – у газеті ЯСНО.

Господар залишив помираючого собаку на стоянці: нова сім’я подарувала йому останні місяці любові

Підготуйте хустки. У цій історії є все. Байдужість, черствість та справжня любов і вірність. Вмираючого золотистого ретрівера Тео кинув власник, який більше не хотів піклуватися про тварину. Але він зробив це без відома сина. Про це та більше – у газеті ЯСНО.

Тіло 20-річної дівчини згнило заживо. Її оголосили мертвою на операційному столі, але вона вижила

• Тіло Кароліни було вражено смертельним грибком. Вона перебувала в комі.

• На операційному столі лікарі оголосили її мертвою і заявили, що шкіра дівчини згнило.

Кароліна – діабетик 1 типу. Вона заразилася інфекцією через інсуліновий насос, коли забула його протерти спиртовим тампоном.

Грибок спричинив жахливий стан гниття її тіла, який медицина називає м’ясоїдним некротизуючим асцитом на її лівій руці, що призвело до септичного шоку. Що ж відбувалося далі – у газеті ЯСНО.

Чоловік рубав кота сокирою, а він все не помирав

Подія трапилась у сусідній Словаччині. Страшне відео облетіло соцмережі. На моторошних кадрах видно, як людина замахується на кота сокирою. Чоловік буквально рубає нещасну тварину. Коли це побачили зоозахисники, вони підняли шум і почали вимагати від поліції арешту душогуба, адже мова йшла про неймовірно жорстоке поводження з твариною. Шокуючі подробиці – у газеті ЯСНО.

Папуга врятував життя господареві, вигукуючи під час пожежі його ім’я

Неймовірна історія порятунку людського життя сталася в Австралії.

У будинку Антона Нгуєна спалахнула пожежа, і якби не його папуга, він, мабуть, задихнувся б або навіть згорів! Але пернатий розбудив його. Про це та більше – у газеті ЯСНО • Більше ексклюзивних новин читай у газеті ЯСНО • Купи газету в кіоску або передплати на своїй пошті • Індекси 76076, 76300 • ЯСНО – газета #1 для життя! ЗакарпатПост